![]() |
|
(ALIM ) 206 HDX-line veya GTI Olabilir. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sanane1907 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanane1907
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2013 Saat 10:31 |
Merhaba Arkadaşlar dediğim gibi 206 1.6 GTI veya HD X-Line Arıyorum.
Önerilerinizi eksik etmezseniz sevinirim. Bütçem: 11500 Yardımlarınız için teşşkür ederim. |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aziz arkadaşımız satıyo aracını GTI fakat bu fıyata sen zor bulursun arac
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
sanane1907 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanane1907
![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyat aralığı nedir kardeşim
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
206 1.6 gti böyle bir araba yok :)
|
|
![]() |
|
Memed8572 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Memed8572
11,500 E pejo bulamazsın ben almadan önce 2 ay her gün araba 206 araştırdım. 206ların en ölüleri o fiyatta. pert kayıtlı kazalı yıpranmış araba bulursun o fiyata. zaten oda cok başını agrıtır yapcagın masraflarla yine 13 14e kadar cıkar sen cebine 14koy cok güzellerini bulursun.
ben bi ögretmenden aldım daha 1hafta oldu acil satıyorlardı. şöyledir böyledir derken ben 12.750e kadar indirdim fiyatını araç bu. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=28149&title=buda-benm-aslanim-daha-2gn-nce-aldm-100413 öncelikle sana söyliycegim hiç acele etme ben 2ay bekledim iyi fiyata aldıgımı düşünüyorum ve iyide araba. |
|
Peugeot 1.6 XT 2001
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hasan tavsiyen için :) Fiyat 14000 sizlere özel aldığım fiyata orjinal yorulmamış yıpratılmamış :) bu parayı verdiğime pişman değilim konuyu okursanız satma nedenimi görürsünüz. Araçı detaylı inceleyebileceğin konu Satış Sayfası iyi forumlar ve hayırlı alışverişler :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanane1907
Saolun arkdaslar bilgilendirdiğiniz için saten bütçem suanlık nakit verebiliceğimi yazdım.
Ama yine doğru sölüyosun acele etmeye gerek yok bekleyelim bakalım. Bu arada hayırlı olsun memo güzelmiş güle güle kullan.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |