|
Kapılardan su alma sorunu. Çözüm içeride. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2013 Saat 16:14 |
Benim sorunlu kapım sağ arka kapı. Daha önce de konu açmıştım. Ondandır şundandır bundandır diyenler oldu ama bir türlü tek başıma çözememiştim. Kapı fitili yırtıktı güzelce yapıştırdım. Baktım? Hala su alıyor. Arabanın altında tahliye vanalarını kurcaladım. Tıkayıp denedim? Hala su alıyor. Su alıyor dediysem de 1 gün yağmur yağsa taban halısı az da olsa ıslanıyor. Daha sonra kapı ile gövde arasına bez sıkıştırarak gezdim günlerce. Taaa ki yabancı sitelerde bu sorunu araştırana kadar Aşağıdaki fotoğraflar alıntıdır. Bana ait değildir. Neyse sorunum kapının içindeki o naylonumsu şeyin tam yapışmamış olmasıymış. Yağmur yağdıkça su geldikçe, alttan içeri doğru fitil üstünden suyu veriyormuş. Bu tarz sorunu olanlar kapı içini açıp bir baksınlar. Belki yardımım dokunur. İyi günler. Düzenleyen GökhaN - 15 Nisan 2013 Saat 09:03 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bir de anlayamadığım birşey var. O naylonumsu şey suyun içeri girmesini engelliyorsa, yani yağmur yağdığında ya da yıkadığımızda falan kapının içi de mi ıslanıyor?
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kapının içine su girmesi pek aklıma yatmıyor. İçinde ne kadar metal parça varsa oksitlenir. Bence şans eseri yalıtımı üstten bir yerden yapılmış
|
|
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Normal değil. Su kanalları tıkalıdır yada deliktir ne bilim ama bir sorun olduğu kesin. Dikkatlice döşemeleri söktükten sonra incelemelisiniz.
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ya bu kapı içi döşemeleri çok aldatıcı oluyor. Ben 2 aydır bagaj kapağındaki sesin yerini tespit edemedim. Meğer o kadar kolay bir yerdeymiş ki sesin kaynağı. Kapının açılmasını sağlayan mekanizmaya bakmak aklıma gelmemiş demekki... Çooook dikkatli biri olmak gerek...
|
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
izolasyon naylonu tamamiyle suyu engellemez. Muhtemelen aracınızın kapı fitillerinde ya da cam dış fitilinde deformasyon mevcut. Bence iyice bir baktırın. Naylonun amacı seyrederken tozun dışarından aracın içerisine girmesini engellemektir.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
giaver
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: hollanda Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Iyi gunler anonem bende 2005 model 407 SW sahibiyim.Aracimin bagaj kapagindan parke yollarda (ara sokaklarda) surekli (gicirtilar) sesler gelmekte.Cok arastirdim ama bir turlu seslerin kaynagini bulamadim.Bu konu hakkinda bilgi verebilirsen cok sevinirim.Simdiden tesekkurler.
|
|
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Slm. Bagaj kilidinden olabilir.
|
|
giaver
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: hollanda Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
selam pusutr bagaj kilidini biraz asagiya cektim ama degisen birsey olmadi ama sw leri bagaj kapaginin uzerindeki cam ayriyetten aciliyor oradan olabilirmi acaba?
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Anlatılan kısmı ınceledım ama zannedersem benım aracında ön kapıdan alıyor dıkız aynasının bulunduğu tafarta ufak darbe yamulma var kapının ordan alıyor çözum onarmak başka çozumu yok benım durumumun :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Bynejo
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracınızın arka kapılarının içine su alıyorsa muhtemelen su taliye delikleri tikanmiştir mesela sol arka kapının sağ alt köşesinde su taliye deligi var sağ arka kapınin ise sol alt köşesinde su taliye deligi var bu delikleri tornavida veya bir kalem ile deliklerin içine sokarak delikler açılır ve biriken su akmaya başlar...
|
|
black_jeruz
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı black_jeruz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba hocam benim 307 dende aynı yerden su alıyor 2. Resim gözükmüyor iç kapı panelinin ordaki izalasyondan mı su alıyor diyorsun?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |