![]() |
|
istanbul esenlerde expertiz raporu alabileceğim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2013 Saat 18:36 |
arkaşlar istanbulda expertiz raporu alabileceğim güvenilir servis varmı....
|
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
esenlerin neresi;?
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
![]() ![]() ![]() ![]() |
o cıvarda neresi olursa
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam İstoç oto ticaret merkezinin içinde ekpertiz servisi var ben partneri satarken alan arkadaşla beraber oraya götürdük a'dan z'ye herşeyine bakıyorlar, kaporta boya, ön takım, motorun durumu kaç beygir güç üretiyor hepsine bakıyorlar. Fiyat 100 TL
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
adamlar sağlam mdimi kardeşim
|
|
![]() |
|
Kardeşim ben adamları tanımıyorum sattığım arabayı götürdü alıcı arkadaş tepeden tırnağa baktılar bizim arabada boya sıkıntı falan yoktu aynı şekilde boyasız sorunsun diye rapor verdiler. Motoru falan herşeyi test ediyolar.
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
bağcılarda automall galericiler sitesinde bir yer var. onlarda 100 tlye ekspertiz yapıyorlarmış. trt haber kanalına falan çıkmışlar ilk açıldıklarında. ben hiç araba götürmedim ama broşürlerini almıştım. bağımsız ekspertiz merkezi diyorlar. herşeyine bakıyorlarmış sadece km. garantisi vermiyormuş. 30 dk. da yaparız demişlerdi bana. ne kadar iyidir bilemiyorum ama?
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Aracın yetkili servisinde yaptırabilirsin. Markası modeli nedir bilmiyorum yüksek model ise yetkili servisi tercih edebilirsin biraz pahalı fakat her şeyini öğrenebiliyorsun.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
Avrupa yakasında ekspertiz yapan peugeot servisi yok hocam.
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Citroen servislerin neredeyse tamamı yapıyor Anadolu yakasında. Peugeot servislerinin işleri tıkırında demek ki :)
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
ahmetaksoylar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetaksoylar
Merhabalar, Oto Ekspertiz danışmanlık hizmetleri firmasıyla çalışmanızı tavsiye ederim. İstanbul'un birçok ilçesinde bayi ağları var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |