![]() |
|
307 yağ çubuğu ve dyno testi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
atlasbm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 12:15 |
daha önceki mesajlarımdan da hatırlayacaksınız araçla bayağı bir sorunumuz vardı. dyno testi felan derken yağ çubuğunu çekince gelen dumana çözüm bulamamıştık dyno testinde 64.2hp çıkmasına rağmen. sonrasında aracın yağ değişiminde kullanılan yağı görmediğimi hatırladım ve castrol magnatex 10/40 yağ aldım ve yağı komple değiştirdim. sonrasında aracın yağ çubuğunu çekip videosunu kaydettim. sanırım makineden olacak video da görünen dumandan çok az daha fazlası var. video çekilirken hararet 90 civarıydı motor sıcaktı yani. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. normal denebilir ancak araç satılık ve ustalarına götürdüklerinde motor üfürüyor diyor ustalar ısrarım onun için. herkeze şimdiden yardımları için çok tşkler. Edit: Video Düzenleyen Serco05 - 10 Nisan 2013 Saat 12:29 |
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
atlasbm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanırım eklentide bir sorun var beceremedim.
youtube linki http:///www.youtube.com/watch?v=gnSjas36qbU&feature=youtu.be |
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yetkili servise götürdün mü?
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ben hic duman felan goremedim. Aracinizda su eksiltme yoksa veya bu dumani gozlemlerken egzostan beyaz duman gelmiyor ise normaldir. |
|
![]() |
|
sanırım makineden kaynaklı focuslanamadı ancak çok hafif de olsa bir duman var beyaz olarak. ancak eksoz da herhangi bir duman yok beyaz veya mavi olarak. dyno testinde aşırı devirlerde siyah duman attı bununla da ilgili dün cc yaptırdım bakalım faydası olacak mı.diğer 307 kullanıcıları yağ çubuğunu çektiğinde oradan hiç duman gelmiyor mu acaba öğrenmek istediğim.
|
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |