![]() |
|
206 Gündüz Farı Tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2013 Saat 22:24 |
![]() ![]() Aracımın panjuru bu şekılde panjura kesme bıçme yapmadan bu farları monte etmek ıstıyorum yanmıyorken sıyah zemınlı olmasıyla fazla bellı olmıcak ve daha orjınal bır goruntu yakalanır dıye umuyorum özellıklede beyaz değilde farlarıma uygun hafif sarı tonlarında bır renk bulursam dahada şahane olucak çifti 35-40 TL civarı sızce böyle bır ugulamaya gırışsem değermi güzel dururmu fikri olan varmı araştırdım daha önce forumdan bırısı yapmış ama duz led çekmış fenada durmuyo ama benım aracıma o şekılde gitmıceğını dusunuyorum sızce bu nasıl arkadaşlar böyle bır ugulama yapılabılırmı ? |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
şahsi fikrim laguna lipi alıp lipin yanlarındaki hava kanallarına ledleri monte etmendir ayrıca lipi araç rengine boyatırsan dahada hoş ve orjinal durur.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Arkadaşlar yorumlarınız ıçın sağolun gerçekten çok iyi motive oldum neyse şuan ıçın bende bır yorum yapamıcam urunden elıme geçerse ancak ızgaraya koyduğumda ılk ızlenımı hoşuma gıderse yaparım güzelde olursa artık gorusuruz arkadaşlar olmazsa sız haklısınız :)
|
|
|
![]() |
|
hocam tavsiyenız ıçın sağolun lipe koyan gordum daha önce ama lıptekı duruşları hoşuma gıtmıyor guzel durmuyor bence ... |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |