![]() |
|
Peugeot 206 Van Hakkında Düşünceleriniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2013 Saat 18:53 |
|
Dizel 206 düşünüyorum. Tek kapı olsa fena olmaz.
Ama malum tek kapısı sadece van da var. 206 dizel tek kapı (van) alıp RC jant 5 cm yay spor amortisor dizel chip tuning ve temizlik boyası ile çok harika bi görünüme kavuşabiliyor. Merak konusu motorda, yürüyende, aracın geçmişinde tabi.. Eksileri ise Bi de her sene muayenesi yapılması gerekiyor. Vergisi farklıymış, ne kadar bilmiyorum. Aracın fiyatları uygun olduğu için törpüleyebilir ama diye düşünüyorum. Bildiklerinizi duymaktan keyif alacağım, iyi forumlar. Mesela gayet iyi duruyor sahibinden de gördüm: ![]() Düzenleyen dRhkn - 08 Nisan 2013 Saat 18:57 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ticari olarak geçenlerin hız sınırları düşük oluyor. Boyuna ceza yiyebilirsiniz. Normal yollarda 80 miydi neydi hız sınırı bunlar için. Yanlış biliyorsam düzeltin.
|
||
![]() |
||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
|
||
![]() |
||
|
Van olanlarda arka koltuk yok. Arka koltuk koyunca ruhsata işletmek gerekiyor. Ayrıca genelde arka yan camları da olmuyor. Şirketler tercih ettiği için geneli hor kullanılmış oluyor
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
iyi duruyor tabi goruntuye aldanmamak lazim.. |
||
![]() |
||
|
Aracı bilmem doğru diyorsunuz. Ben koltuk ve camları belirtmek için koydum. Açıklama eklemeyi unutmuşum. Düzenleyen hLL 206 - 08 Nisan 2013 Saat 19:23 |
||
![]() |
||
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
|
merhaba 2006 yılından berı 206 van kullanıyorum.
aracım 2006 model, 6 aylık vergıs 240 tl
her sene muaynesı var.
koltuk ve cam ruhsata işli , aldıgınız aractada ruhsata işli olsun 2007 de işleme olayı kaldırıldı muayenede sıkıntı olmasın
otomobıl hız sınrlarına göre aracı kullanabılırsn ben 7 yıldr hic br sorun yasamadım.
yakıt tuketmı az bılıyorsundur.
|
||
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
||
![]() |
||
|
fena degıl sız sıfır aldınız galıba. |
||
![]() |
||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yakıt olarak tavsiye ederim..
|
||
![]() |
||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
|
ben 1 yıldan fazladır kullanıyorum kaç kere çevirmeye girdim, kaç kere normal otomobil hızında yolculuk yaptım hiç sorun olmadı.. yazılan ceza makbuzunda bile polis otomobil(normalde kamyonet geçiyo) olarak yazmış gerisini sen düşün... camların koltuklarım var işli deil. iikide uğraşmamışım. hiç sıkıntı yaratmadı.
her yıl vize sorunu kötü tabi. dizel tek kapı 206 istiyosam buna katlanmak zorunda oldugumunda farkındayım..
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Avantajları ucuz olması aynı şey sonuçta güzel bir modifiye ile GTI , RC modellere azda olsa benzeyebılır .
Ama Araç kamyonet olarak gözukur , vergısı fazladır,her sene muayneye gırer,arka koltuklarla muayneye sokamazsın sokmek gerekır ruhsata ışletmek gerekır,hız sınırı komyonet olarak değerlendırılır,çoğu dızeldır ve taşımacılık ıçın kullanıldıkları ıçın temız bulmak zor ve km lerınde oynanma olasılığı daha fazladır motorları yıpranmıştır sakata gelmemek gerek eğer taşımacılıkta kullanıldıysa hıç bulaşmamak gerekır zaten .Son olarakta bıraz zor satılır hemen gıtmez alıcısı olmaz fazla ucuza satarsın .bunları göze alıyosanız olmaz dıye bısey yok gayette olur ... |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
ya arkadaslar benim anlamadığım bişey var hız sınırı diyosunuz. bu hız sınırını tespit eden radar cihazı bu 206tının van olduğunu nerden anlıycak? bu 206yı üreten adam anlamaz şuan vanmmı değilmi? yada radarlı polis aracı bakacak adam 110 km ile gidiyoo eeebu 206 tek kapılı egzosuda kararmış van olabilir diyip cezamı yazacak yoksa durdurup kardeş sen van olabilirsin bi bakiim ruhsatına mı dicek? yani ancak ruhsattan anlaşılır.
bence bu hız konusundaki sınırlama doblo gibi araclar için yoksa 206nın fiestanın van yada ticari olduğunu radar cihazı yada radarı tutan polis memuru anlamaz.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
|
hızda sıkıntı yok kucuk bi modifiye ile dört kapıdan daha şekilli duruyo ben sıfır almıştıöm
|
||
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
||
![]() |
||
|
guncel
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Kayıt olarak ruhsatta kamyonet olarak gozuktuğu ıçın kamyonete göre vergı verılır kamyonete gore muayne olur kamyonete göre hız sınırı konur araca.Vanların taşımacılık ıçın kullanılanlarında cam yok kaporta olur Panelvan bılırsınız sorun eğer ayırt etmekse bu şekılde ayırt ederler ıstersenız mobese olan bır yerde bu tarz bir vanla deneyın ceza gelırse kı gelıcektır bu konuya açıklık kavuşturmuş olursunuz şunuda unutmadan söylıyım ben ılla ıdda etmıyorum ceza yersınız dıye ama unutmayın ki mobeseler araca bakarak ceza yazmaz plakaya bakar plakayı yakalar plakada kamyonet olduğu ıçın 206 mı vanmı GTI mı araştırmazlar yani yazar geçer :) Düzenleyen samet206 - 11 Nisan 2013 Saat 21:55 |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |