![]() |
|
206 Kaputu kapatsam bile aralık kalıyor? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2013 Saat 19:16 |
|
Aracımın kaputunu kapatıyorum. Kilitliyor falan resmen 1 parmak havada duruyor. Elimle kaputa dokunduğumda ya da bozuk yollarda haliyle tıngırdıyor. Nasıl sıkabilirim? Kilide yakınlaşır mı ya da kilit biraz daha yukarı kalkar mı diye baktım ama bi çözüm bulamadım.
|
||
![]() |
||
driver_can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kaputunuzun kapanan kısmında kaput lastıklerının olması lazım onlar cok acık olabılır oyuzden de tam kapanmaz onları bı kontrol edın ıstersenız.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
elimde bastırınca bile oynuyor aşağı yukarı. yani boştaymış gibi. lastiklerden değil yani |
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
kaput klidi çift tırnaklıdır hocam. ya 2 karış yüksekten direk bırakın kaput kapağını yada kuvetlice bi bastırın.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
araç zamanında önden darbe almış o belli zaten ama nasıl bir darbe bilemeyeceğim. aracın geçmişini bilmiyorum. indim baktım şimdi. evet kaput kilidi çift tırnaklı. 2 kere çıt çıt edim kapanıyor. 2 kademede yani. eğer bundan bahsediyorsanız. ama baktım şimdi. kilidin çok az daha aşağıya çekmesi gerekiyor kaputu. bunun için azıcık kilidi kurcalamam gerek. uygun bir zamanda yağmur durunca bakacağım artık. yoksa yağmurlu havalarda su kaçtığı oluyor içeri doğru motor bölümüne
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
istersen bi fotorafını çek, bi bakalım.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |