![]() |
|
206 sw si olan varmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2013 Saat 00:19 |
arkadaşlar 206 sw si olan varsa artıları ve eksilerniden bahsedebilrmisiniz
|
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
![]() ![]() ![]() ![]() |
burda sw aracı olan yok galiba
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
vardır ustam acele etmeyin cevap gelir
![]() |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
aldım var 206 sw aracım fakat bazı konularda sw olan 206 larla iligili kullanım bilgileri için fikir paylaşımı yapmakiçin sw si olan arkadaşları arıyorum fakat henüz kimse çıkmadı mesela amortisörler hiç esnemiyo patlakmı gazmı sıkışık veya orjinalimi öyle fikir almak istiyorum ama kimse yok
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracın arkası da esnemiyo ama amortisörden mi, torsiyondan mı bilmiyorum. Sizin de torsiyon olabilir. Servise sokmuştum aracımı amortisörlerde patlak var felan demişti, yaza tam bi bakım yaptırcam inş.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
bu araba benim ilk araba değil bundan önce bi çok aracım oldu fakat hiç biri böyle değildi arabanın huyunuda bilmiyorum hiç esnemiyo diyebilirim bagaja oturunca biraz olsun çöker hiç öyle bişey yok zorla sallıyorum da anca öyle çok sert esneme yapıyo
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |