![]() |
|
yanlışlık olabilirmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2013 Saat 22:16 |
merhaba arkadaşlar , aracımı satlıga çıkarmıştım. birileri talip oldu.
araca baktılar pazarlıgımızı yaptık. kaporamı aldım. ertesı gunde ustalarına gösterip
satış verecektım.
Ustalarına gittik. boyacı sag sol çamurlukta boya var dedi.
aracın ilk sahıbıym boya olamaz dedım. pardon yokmuş boya dedi.
neyse aracımı makneye bagladılar makınede aracımn kılometresının sıfırlandıgını soyledıler
ve 2 enjektorun makıneye göre rolantıde çalısırken eksi degerın altında oldugunu yanı değişmesi
gerektiğini söyledıler. fıyatı 1500 tl br malıyetmş . sonuç olarak alıcı anlastıgımız fıyattan 1500 daha fiyat aşagı ınerse alacagın soyledı ve satş iptal oldu. sızce bu makınanın yanlş ölçüm yapma ihtimalı yada usta, alıcının tanıdıgı olması nedeniyle yanlş bilgi verme ihtimalı varmıdr
|
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
![]() |
|
NightKiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
o nasıl bir makina imiş ?
Bence seni kumpasa getirmeye çalışmışlar.
|
|
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
|
![]() |
|
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pegeout yetkılı servıslerde olan makına var ya . aracın ıcındekı sıgorta panelınn oradan makıneye baglayarak olçüm yapıyormuş.
|
|
|
|
![]() |
|
ama yetkılı servıs degıldı gıttıgımız usta
|
|
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
banada bu isin icinde baska is var gibi geldi
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Böyle çok kışı var fiyatı öldurmeye çalışan ölucu tabıkıde adam tanıdığı bırıne goturur araç alcağı zaman yabancıya goturmez tanıyodur anlaşmıştır ordakılerle takmayın kafanıza boya varmış aa pardon yokmuş dıye bır dıyolog olabılırmı sızce.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Sen bu sorunlari buldun ya al sana 1500 lira diyecektin ustune iki samar atacaktin
![]() |
|
![]() |
|
aracın llk sahıbı olmasam hepsıne ınanırdım. banada ınandırıcı gelmedı .
gercı o bahsettıgım makıneye bagladklarında aracımı oradakı bir kac deger eksının altnda rakamlar yazıyordu. ama o enjektorlerın mı yoksa baska bır seyın degerı mı onu anlayamadım
|
|
|
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyatı düşürmek için sana oyun oynamaya çalışmışlar yersen yememişsin işte kalbini bozma arabanda bişey yoktur arabanın ilk sahibi olduğuu bilyosun madem içinde bi şüphe kalırsa gidersin servise chek up parası verirsin 150 tl emin olursun ama sen yinede kalbini bozma oyun oynamışlar besbelli
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
hersey olabilir kardesim. Oyle adamlar varki usta demiyorum calisan arabanin yag kontrol cubugunu cekip bu aracin motoru ufluyur yaramaz diyebiliyor. Araba satarken alicinin istedigi servise giderim aracin yanindan uzaklasirim. Oyle laflar ediliyorki deli olmak isten bile degil. Sen aracini biliyorsan her seyinden eminsen sorun yok. Elbet bir alicisi cikar.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
yasiniz benden fazla kardesim icin ozur dilerim.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
abi km sıfırlama ve "boya varmış,, aa parddon yokmuş ya la" muhabbetini söylediğin an belli ki ortada bi tiyatro dönüyo.
enjeksyona gelince orası doğru olabilir. enjektör sonuçta bozulabilen, tıkanabilen, işlevini yitirebilen bir parça. km sıfırlama , çamurluk boyama gibi kasten değiştirilebilecek bir hadise değil. enjektör bozulması tıpkı bir doğa olayıdır. sen için rahat olsun diye diğer bi sanayi serüveninde enjektörlere baktır. ben yeni değiştirdim, enjektör bozulması aracın anasını ağlatır. aman diyim, cidden bi arıza varsa ya değiştir, ya carbon cleaning yaptır, ya da sat. satarken de söyle sıkıntısını... yaptırıp satarsan, mutlaka belirt. aracının değerini düşürmektense aracına değer katar... yeni enjektör...
|
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Yanlışlık olmazda üç kağıt var gibi, Takma kafana denildiği gibi Check-up'ını yaptır elinde belgen olur 150 tl fazla istersin pazarlıkla beraber :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
böyle insanlara ne kadar hakaret biliyosam edesim geliyo okadar sinirlendiriyolar beni neden herşeyin değerini bu kadar düşürürler esnaflık ustalık bumudur sen o adamada verme arabayı o ustayada bir daha elletme kardeşim arabanı saglam olan yerinide bozar böyle insanlar.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Sonuç? kendini uyanık zanneden bir kaç yurdum insanı.
Düzenleyen pusutr - 05 Nisan 2013 Saat 09:58 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |