![]() |
|
Çamur mu yağıyor anlamadım :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2013 Saat 21:17 |
|
....
Düzenleyen hLL 206 - 11 Nisan 2013 Saat 06:06 |
||
![]() |
||
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynn benimde öyle oldu arabayı alalı 2 hafta olmadı daha yıkanmış göremedim arabayı hep çmur aldıgım günde öyleydi :D
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
En iyisi bu aralar çok araba yıkamamak |
||
![]() |
||
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
|
aynen öyle arkadaşım benim bembeyaz 206 oldu çamur kahverengi bende dün yıkamıştım
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Nisan bitene kadar yıkamayın araçları :)
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
çamur yağdı bayabı arabayı havaya aldanıp cilalamıştım bı guzel bıde ama olsun allahtandır :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Ankara'da da durum aynı fakat tembellikten yıkatmaya götüremedim o nedenle kirliydi daha da kirlendi sadece
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
evet ankarada kötü durumda hatta benimki dahada kötü durumdaydı. yağmurlar bitene kadar böyle diyorlar inşallah olmaz ya bildiğiniz çamur yağmış arabaların üstüne
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
bende son iki haftadır akşam yıkıyorum sabah çamur gibi oluyo, artık yıkamam daha havalar düzelene dek.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Dün sabah evden bi indim gri arabam olmuş sana kahverengi
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
|
son bir haftadır genel bir durum bu. Ya araçları yıkamıyyacağız yada kapalı otoparkta tutacağız benim gibi
![]() |
||
206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003 |
||
![]() |
||
transform609 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı transform609
|
Beyler Afrikadan toz taşınımı var,yağmurla birleşince böyle oluyor.Hasılı;resmen çamur yağıyor
![]() |
||
2010 -> 206 1.4 X-Design 2005
2012 -> 307 SW Comfort 1.6 HDI 110 BG 2006 ![]() |
||
![]() |
||
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
|
Çamur yağdı gerçekten arabanın üstü kahverenği Nisan ayında fazla yıkamasak iyi olucak.
|
||
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
||
![]() |
||
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
Siyah arabalar daha kötü bu durumda yıkamadan cıktıktan sonra 10 kmh hızla gıdsek bıle bir yere vardığımızda ustunde az bişey toz olsa ben burdayım diyo mübarek :D aynı olaya bende de akşam yıkatıp otoparka bıraktım işten geldiğimde araba sankı dakar rallisine girmiş :D
|
||
![]() |
||
|
Yada yagmur yagınca dısarda kalsın yagmurda yıkansın
![]() |
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Benim yöntem
![]() ![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Aynen Fena moralim bozulmuştu görünce bulutları kahverengi görüncede yıkamadım zaten araç akşama kadar kakao kaplamalı gibi oldu :D
![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Yağmurlar sağolsun kirlettiği gibi temizlediler arabayı
![]() |
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
metoroloji uzmanları gök yüzünde toz tasınımı olacagını yagmurla birlestiginde çamur şeklinde olacagını söylüyolar
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |