![]() |
|
Aracıma yaptığım bakımlar ve fiyatları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2013 Saat 20:47 |
........
Düzenleyen hLL 206 - 11 Nisan 2013 Saat 06:02 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ekstra ne değişir bilmem ama fiyatlar gayet iyi.
Kullandığınız yağ nasıl kaliteli mi ? İlk defa duyuyorum o markayı. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Total koyduracaktım aklımda o vardı ama Total' lar hep 5 litrelikti. Daha ufakları yoktu. Ee malum 206' nın motoru da 3 litre alıyor. Fazladan elimde çok yağ kalacaktı. Sonra satıcı Pennasol diye bir marka önerdi baya bir övdü. Alman yapımı bir yağ. 4 litrelik olanından aldım. Değiştirdim. 1 Litre arttı. Eksilirse doldururum artık. Şimdilik bir sorun yok ama daha yeni değiştirdim sayılır. Zamanla göreceğiz yağ iyi mi kötü mü. |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
cok iyi fiyatlar
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |