|
Peugeot 107 kilometre |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2008 Saat 02:01 |
Selam arkadaslar peugeot 107"nin kilometresini nasil durdura bilirim servise girince arac tekrardan gercek kilometresi meydana cikarmi.Olay söyle oldu yilda 15.000 Km yaparim diye arabayi 1 yillik finans yaptim. daha 1 ay oldu 7 bin KM yaptim simdi kilometrenin ordaki sigorta lari cikarsam yani KM sigortasini araba KM si dururmu sene sonu arac serviste kontrol edilirse anlasilirmi.Yada sizin bana önereceginiz baska taktikler varmi cevaplariniz icin simdiden tesekkür ederim saglicakla kalin....
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aramıza hoşgeldiniz... Km olayını bence hiç ellemeyin.Çünkü serviste hemen anlaşılmaz ama test sürüşünde veya check-up yapıldığında anlaşılır ve garanti kapsamından çıkma riski olacaktır.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu tür yasal olmayan bir uygulamayı tavsiye etmiyoruz bence sigorta şirketinizle durustce oturup konusmak daha saglıklı sonuc verecektir..
deermişim maslakta takometreci Huseyin usta var oraya git kardeşim selamımı soyle halleder o :) |
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Km saatini bozabilirsiniz..
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bilgiğim kadarıyla sigorta firmalarının sistemi aracın km. mekanizmasından bağımsız çalışıyor..
Serhat abi yaptırmıştı görürse cevaplar..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
km olayına hıc gırme cunku bagımsız calısıyor o sıgorta sırketı boyle bırseyı yakalarsa cıddı bır tazmınat odemek zorunda kalırsın ayrıca araba servıse gıttıgı zamanda cıkar oynandıgı eskı kaskonu ıptal et yenı bır kasko yaptır...
|
|
nes107.2007
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nes107.2007
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
km saatinde sadece gittiğim yol kadarını görüyorum. toplam bugune kadarki kaç km olduğunu göremiyorum. nasıl görüntüleyebilirim.?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle hoşgeldiniz. ilgili linkte aracınızı seçip gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz. |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
husem
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2017 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Koptum valla...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |