![]() |
|
motor temizlendi. tavsiye veren ark. teşekkurler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2013 Saat 18:45 |
Yeni gibi olmuş.
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eline sağlık Hocam, pırıl pırıl olmuş
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
pırıl pırıl olmuş elinize sağlık.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
baya temizlenmiş
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Maşallah çok temiz olmuş. GÜle güle kirletin artık. :D
Bir koku fln var mı kaloriferi açtığınızda? Ben de bugün 3 arabayı yıkadım makine ile. Aurise Nano cila çektim koltuk koruma uyguladım. Plastik aksam için F21 kullandım tam herşey bitti sağnak yağmur başladı :D |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Basınçlı yıkama makineisni aldığımdan beri her yıkadığımda yağmur yağıyor istisnasız. Yağmur yağmayan haftasonlarıda benim işim oluyor ![]() Valla poel filtresi ni en iyi düşünen mühendis bence. Siz hiç 2004 fiestanın polen filtreisni değiştirdiniz mi ? Gaz pedalini söküyorsunuz. Kapağı açıyorsunuz filtreyi sök oraları temizle, Geri tak gaz pedalini tak. Ki gaz pedalinin civataları çok sıkıntı. Sonra araba hata verdi onu benim cihaza bağlayıp sildik fln. Neler neler. 206 hava ve polen filtresi bakımından çok iyiydi. Hatta yağ filtresi bile çok kolay. Ara bakımları kendim bile yapabiliridm. |
|
![]() |
|
Hmm ben şimdi fark ettim. Sizin işiniz de zormuş. Benim araçta böyle değildi elinizin hemen altındaydı.
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
pırıl pırıl olmuş, güle güle kullanın..
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
rüzgar308 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rüzgar308
walla yeni gibi olmus :)
|
|
308 1.6 hdı auto 112HP
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
çok güzel olmuş gerçekten elınıze sağlık kışısel olarak yapılabılecek en son noktaya ulaşmışsınız :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
aynen öyle ama araç dışarda duruyosa çok morel bozucu bır dunya emek verıyosunuz bırı çıkıyo çiziyo geçiyo ve herzaman musaıt yer olmuyor bu gıbı temızlıkler ıçın ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |