![]() |
|
206 Aynalar katlanıyor mu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 19:36 |
206 Aynalar katlanıyor mu? 99 model arabamın aynaları katlanmıyor. Yoksa katlanmayan modelden mi? Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçenlerde ilk defa kapamayı denedim elimde kalacak diye korktum ya |
|
![]() |
|
Tavsiyenizi dikkate alıcam
![]() |
|
![]() |
|
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
manuel olarak katlanıyor biraz serttirler ancak arkadaşın dediği gibi paslanmış olma ihtimalide var ses geliyosa bence hiç zorlama bırak açık kalsın.
|
|
206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003 |
|
![]() |
|
Yarın duruma göre bakacağım artık sağolun..
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bende ilk aldığım da katlanmadığını sanıyordum, sonra bi kaç tane aynası katlı 206 görünce Ya Allah dedim dayandım ve katlandı bayağı sertmiş.
|
|
![]() |
|
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
senin ilacın bir adet WD-40 sprey alıp ayna arasına sıkmakta.
bak nasıl katlanıyor sonra
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
vallaha arkadas ben aracı ilk aldıgım gun sol aynayı kırdım katlamaya çalışırken :)) arkadasların dediği gibi baya pas yapmış heralde çok sertti ve katlanmadı zorlayıncada elimde kaldı artık hiç katlanmıyor :)) yapıştırdım çünki :))
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Kapıya doğru katlanıyor. Hatta geriye de katlanıyor diye biliyorum kaza anında kırılmamsı için. Çünkü bir keresinde yanıma bir araç dar park ettiği için otoparın kolonuna çok yaklaştım arkaya bakarken aynayı biraz sürttüm ayna biraz geriye gitti tabi sesi fark edince hemen durdum.
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet aynalar manuel katlanıyor. el alışkanlığı her akşam yolda kalan kısmını katlıyorum :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Denedim şimdi. Paslanmış kesin. Katlanmıyor. Bir ara yağlayıp deneyeceğim.
![]() |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
benim modelde de otomatik katlanıyor normalde ama benden önceki sahini orjinalleri değiştirmiş sanırım elektrikli katlanmıyor şu an
![]() ![]() ![]() |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
arabayı yeni aldıysanız belki vidalıdır sabıtlemışlerdır bi şekilde .Aynı durumu çoğu kez yaşadım bende dar bıryere parkedıyorum aynalar kapanmıyor.mıllette iş güzar kapatcak derken gelir zorlar kırar kafama takılıyodu herseferınde taki bir gün sağ aynayı park halındekı bir araca çarpana kadar bı çarptı kendılığınden hopp kapandı gitti ayna biraz zorla mutlaka kapanıcaktır o :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Olmuyor be abi zorlasam da elimde kalıcak resmen. Çatırdıyor resmen plastik. |
|
![]() |
|
Arkadaşlar bu akşam 2 aynayı da kapatabildim
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |