![]() |
|
Foruma resim nasıl yükleniyor :/ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 19:44 |
||
photobucket'i kullanmayı deneyin.. kayıt olması biraz daha kolay.. facebook hesabınızla direk üyeliğinizi sağlıyabiliyorsunuz. yardım için aşağıdaki linkte detayları bulabilirsiniz.. |
|||
![]() |
|||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ona da ben üye olamadım ki
![]() |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hızlıresim.com'a yüklenen resimler 6 ay sonra siliniyor bilginiz olsun, onun için en iyisi imageshacke yüklemek
|
|||
![]() |
|||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
||
HeLaL 206 :)) Oldu
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
http://www.hizliresim.com/ bu siteye direk yüklüyorsun hemen sana adresi veriyor. sonra yapman gereken tek şey o adresi kopyalayıp foruma yapıştırman. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
||
Üye olamadım.Üyelik bilgilerine ne yazdıysam geçersiz diyor.Çıkamadım işin içinden :/
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
||
Çok sağol hocam.
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Linkte resimli anlatım mevcut.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
||
Bi türlü beceremedim yahu...Bilemedim ben onu :/
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |