|
206 Gti Filtre+egzos hakkında ACİL |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Black GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 14:03 |
Herkese merhabalar, 2001 206 gti 2.0 aracıma kitiyle beraber tampon ızgarasına ulasacak sekılde Simota marka açık hava filtresi ve kiti ayrıyettende Varex yada başka marka vanalı egzos arıyorum. marka olarak başka önerisi ve deneyimi olanlar yada ellerinde cikma temiz satılık olanlardan yardımlarını bekliyorum....
|
|
rockwaryumm
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
Civicimde simota aero form 2 kullanıyorum çok memnunum 106mada almayı düşünüyorum kesinlikle tavsiye ederim.
|
|
MagicPerformance
2. Vites 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
filtre olaraqk simota değil K&N yada Aem kullan derim, simota iş yapmaz, egsoz ise polis sıkıntın yoksa varex alma çok pahalı onun yerine Greddy tavsiye ederim.
|
|
Black GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
polis ten yırtmak zaten sorun bıde her zaman full gurultu cekılmıyo o yuzden vanalı egzos sart fıltre olarak ta aem ve k&n cai ler cok delı para :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben de hafif bir ses duymak istiyorum ya. Çok para harcamadan neler uygulayabilirim ki?
|
|
rockwaryumm
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
Ben memnunum aslında simotadan. Ama o zaman şu ucuzlar var ondan al kutusunu kullan içinede k&n takarsın on numara olur
|
|
Black GTI
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
Kimsede satılık filre kiti yok mu ?? Güncelll...
|
|
rockwaryumm
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
internette olması lazım baya |
|
rockwaryumm
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-206-hava-filtresi-kiti-sifir-takasli-118854257/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-filtre-kiti-karbon-carbon-x-power-tuning-120017535/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-307-1.6-2000-aero-form-air-intake-filtre-kiti-103125371/detay |
|
MagicPerformance
2. Vites 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
bende var filtre kiti ama borusu sana uymaz 70 lik kelebekle kullanıyordum :) Aem kit.
|
|
Black GTI
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
İşte bende almışken işe yarar bişey olsun dıyorum ama 2.0 gti için bişi bulamadım bi tek k&n apollo var ama oda ne derece iyileştirirmi batırır mı bılemıyorum :) 206 gti ye en iyisi ve bulabılecegım bısey arıyorum :) uyacak kit ve elınde olan varsa hala haber beklıorum ..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |