![]() |
|
Motor nasıl yıkanır? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 Saat 15:31 |
Merhaba arkadaşlar... 2009 model 1.6 hdi aracımın motorunu yıkamak istiyorum ama elektronik aksamlar zarar görür diye korkuyorum.
Motoru nasıl yıkayabilirim?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen daha önce forumda görmuştum daha ayrıntılı sonuçlara ulaşabılırsınız.Kişisel fikrim ve kendı uygulamam öncelıkle yağ çözücü sprey kullanmak ardından nemli bezlerle dıkkatlı ve titiz bir şekılde yuzeysel sılmek kurulamak ve daha sonrasındada plastık parlatıcı kullanıyorum muhteşem oluyor titiz biri olduğum ıçınde metal kısımlarıda jant parlatıcı vb zararsız urunlerle aşırıya kaçmadan parlatıyorum.Ama motor çok batıksa beyını muşambayla kaplatarak tazlıklı suylada yıkatanlar var.Bence bu yöntem tahlıkelı ben tercıh etmıyorum ne olur ne olmaz.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |