![]() |
|
lpg'li araçta benzin ibresi düşmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2013 Saat 16:54 |
Arkadaşlar malumunuz LPG'li araçta benzin ibresi düşmekte. ama bir program sayesinde araç bilgisayara bağlanarak bir özellik pasifleştirilerek bu sorun çözülmekteymiş bilgisi olan var mı teşekkürler.
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vallahi öyle bi program varsa attıralım içinde nekadar benzin var bilemiyoruz
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
alper0771 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2012 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alper0771
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu sorundan herkes müzdarip :)
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
Anlaşılan herkes yabancı bu olaya. bartında yaşıyorum ustama gittim bir araçta denedik ama tam randıman alamadık dedi onda olursa sizede yaparım dedi. bende olsada olmasada denemeyi düşünüyorum belki bende olur :) arkadaşlar eğer böyle birşey başarılı olursa mutlaka burada paylaşırım.
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
607 3.0 V6 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 607 3.0 V6
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba.konuyu okudum aslında öle bişi olsa çok iyi olur.cünkü bende 607 var.lpg de gitmeme rağmen benzin 0 oluyo.benzin 0 olduğundada enteresan bi şekilde araçta esp asr ve prnd arıza ışığı yanıyo.bu sizdede oluyomu acaba
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
PSA modülünden başka bi çözümü yok bildiğim kadarıyla, birde el yapımı PSA modülü var detaylar linkte...
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
walla iyi hoş da bu olay bende işe yaramadı ya..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |