|
23.03.2013 Tarihli İzmir Buluşmamızın Resimleri |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2013 Saat 22:40 |
Arkadaşlar merhaba.
Herşeyden önce, katılım gösteren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Emeğinize ayağınıza sağlık. Katılmak isteyip de katılamayan arkadaşlarımız için de, verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. 6 araç olarak ilk etapda Baumaxx'da buluştuk. Geç kalabilecek arkadaşlarımızı düşünerek yaklaşık 17:15e kadar orada bekledik. Daha sonra bizi Forum Bornova otoparkında bekleyen Semih Abi'nin yanına doğru hareket ettik. Baumaxx'ın önünde iken çektiğimiz bir kaç kare : Forum'a gitmeden önce bizi bir süpriz bekliyordu. Nasıl bir tesadüf ise, başka bir peugeot forumu olan sitenin üyeleri de, bugün için orada buluşmaya sözleşmişler ve oraya gittiğimizde onlarda bizi bekliyordu ve hep beraber konuşup tanışmaya ve kaynaşmaya başladık. İşte o anlardan kareler : Genç Peugeot'çu kardeşimiz : Kaputlar açılmadan olmaz idi : Fırat abi, ne güzel yıkatmış arabayı gelmiş, biz de baumaxx da paşa paşa bekliyorduk ki, bir tır geldi, Fırat abinin araba oldu beyaz O da hali ile el atmadan duramadı : Taner kardeşş : Sağdaki bizim Aytuğ, soldaki ise arkadaşı Cenk : Semih Abimiz hep stock hep stock : Andromedaksk ve ufaklığı : SDYMZ Sinan abi : Şimdilik bu kadar. Bir sonraki görüşmede inşallah daha kabalık olacağız ve birbirimiz ile daha çok vakit geçireceğiz. Bir sonraki buluşma için 6 ya da 13 Nisan tarihlerinde akşam saat 8'den sonra görüşelim diyoruz. Yine onunla ilgili detayları sizlere başlık olarak aktaracağım. Saygılar
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eglenceli bir buluşma olmuş gibi gözüküyor devamı olur inşallah sürekli :) şimdi sıra bizim yarınki buluşmamızda :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok güzel kareler, tebrikler İzmir...
|
|
EnSoNiQ
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güzel buluşma tebrikler gerçekten çok hoş bir buluşma olmuş
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok içmişim ben buluşma konusuna hani resimler yazmışım iyi buluşma olmuş tebrikler keşke gelebilseydim..
|
|
Semih ÇAVDAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Güzel bir buluşma oldu... Diğer peugeot forumu arkadaşlarla da tanışmış olduk... Gayet hoş sohbet oldu... Ben de emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim... Özellikle Korhancım sana da teşekkürler, sen de çok efor sarfettin bu iş için...
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
Semih ÇAVDAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
Boşuna yetiştir miyoruz... Onur kardeşimizin oğlu buluşmanın maskotu oldu... :)
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cok guzel ve sicak bir bulusma olmus anlasilan . Ellerinize saglik cok guzel kareler
|
|
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
güzel buluşmaydı gelen herkese teşekkürler gelemeyenler umarım bi sonraki buluşmada tanışma fırsatımız olur tanışma amaçlı iyiydi bi sonrakinde mangal falan ister mi ki
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Estağfurullah abi hepimiz birlikte taşın altına elimizi koyduk Onur abinin oğlan süperdi ya, bak o büyüyünce anahtarı alır turlama yapar söyleyeyim ben şimdiden Yalnız abi Emrah'ın kafa kıyakmış o kesin Bursa buluşmasına gitti
|
|
greensmoke
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı greensmoke
|
bunlarda benden :) Düzenleyen greensmoke - 25 Mart 2013 Saat 09:55 |
|
206 X-Desing(Karizma)
|
|
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok güzel olmuş bende gelmek istedim çalışıyordum gelemedim....
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
maşallah..şahane olmuş :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
I_touch
1. Vites 18 - Kasım - 1983 Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2011 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar şehir dışına çıktığım için gelemedim buluşmaya şantiyede ustam kaza geçirdi :( 2 haftadır onunla uğraştım sürekli.
Önümüzdeki buluşmada inşallah buluşacağız. Zaten ben birşeyi çok istediğim zaman olmuyor :(
|
|
Ya göründüğü gibi ol, ya olduğun gibi görün...
2001 206XS 1.6 16v BENZİN |
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir tane daha yapalım yaw aklım sizde kaldı o gün..gelemedim ben arkadaşımın asker eğlencesi vardı..
|
|
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
|
|
impact
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fena olur fena
|
|
I_touch
1. Vites 18 - Kasım - 1983 Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2011 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
20-21 NİSAN OLMASIN :(
|
|
Ya göründüğü gibi ol, ya olduğun gibi görün...
2001 206XS 1.6 16v BENZİN |
|
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
yeter ki yemek olsun bahar havası iştahımı açıyor
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |