![]() |
|
Bir fotoğraf yarışmasından Destek Bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2013 Saat 10:41 |
Selamlar, Reklam olursa silebilirsiniz saygıdeğer yönetim.
hem bilgilendirme hemde OY toplama amaçlıdır sadece :)
Bir alış veriş sitesinde facebook üzerinden yaptığı fotoğraf yarışmasına katıldım. oylarınızı bekliyorum. yardımcı olursanız sevinirim. 1. ye Iphone 5 vericekler :) bi hediyeniz olsun bu arkadaşınıza :) Not: Resimi beğenmediyseniz oy vermeye bilirsiniz. Yada Dostane Rakibim olabilirsiniz arkadaşlar. Sayfayı Beğenip direk ilk resimde çıkmaz ise İzmit Başlıklı Aziz Vançin yazan resimdir. Selamlar Teşekkürler |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim iyi olan kazansın tabi ki ama arkadaşı çok olan kazanacak gibi fotonun güzelliğinden ziyade :) ipad miniyi sen al :D Iphone Benim olsun anlaştık? ;)
Düzenleyen Aziz - 22 Mart 2013 Saat 11:41 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
2 oy benden, verildi.
![]() |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Prof fotoğrafçılar mı varmış :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Serco05 Teşekkür ederim :)
Fexzi, Eh işte bir tutkumuz var idi Ufaklık Lensimi kırıncaya kadar :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
www.facebook.com/fexzi
eklersen prof. fotoda paslaşalım.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Güncel.
Oylarınızı Bekliyorum.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Güncel :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
124 kişi okumuş görünüyor :)
oy sayım 26 3 tık yaptıracak kadar nazımız geçmez mi kimseye :(
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |