![]() |
|
anti-pollution faulty!!! kafayı yicem |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2013 Saat 01:40 |
bununla ilgili yazılmış konu çoktu bir araştır istersen. hafta sonu old. için millet bakamamıştır foruma.
|
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam depodaki mazotu bitirin sonra bilindik bir istasyondan tekrar doldurun büyük ihtimalle sorunun düzelmesi lazım.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Sorun çözülürse ışık söner hocam.
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
kat tikanmis olabilir kontrol et istersen
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
olabilir temizlettir bi dene
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ben fap tan dolayi antipolusyon ve turbo basinc hatasiyla cok karsilastim 80-90 binde
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
1.6 hdi 110 fap
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
partikul filtresi sorunu iptal ederek cozdum
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
umutn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Öncelikle geçmiş olsun, bu hatayı 308'imde bende aldım, ilk seferinde araba istop etti daha sonra tekrar marşa basarak çalıştırdım ve yaklaşık 30 km yol aldım, arabayı sabah servise götürdüğümde kirli yakıttan olabileceğini söylediler, bilgisayardaki hata kodlarını şuan maalesef hatırlamıyorum, ancak yeni değişmesine rağmen mazot filitresindende kaynaklanabilir diyip mazot filitresini değiştirdiler, adını hatırlayamadığım ama maliyeti 150-200 TL civarı olan bir parça daha değişti ve bu işlemlerden sonra hata kayboldu. 600 km sonra yola çıktıktan 1 km kadar sonra gene aynı hatayı aldım ve servise gittim 10 km kadar devirde çekişte vs. hiçbir problem yaşamadım, 3000 devirin üstüne çıkmada araba sorun çıkartmadı, serviste gene bilgisayar bağladılar gene hata kodları ortaya çıktı, usta yakıt katkısı kattı arabaya daha sonra depoyu fulledim, ondan sonra yarım depoya inince bir daha katkı kat dedi, daha geçenlerde yarım depodayken gene katkı koydum, hataya ne oldu derseniz daha servisteyken hatayı sildirmememize rağmen arabayı çalıştırınca kendiliğinden ortadan kalktı, muhtemelen pis yakıttan kaynaklı bir sorun dedi usta, gereken tüm parçalar değişti çünkü diye ekleme yaptı, son bir ihtimal daha var dedi, oda yakıt popması böyle bir hataya sebeb verir dedi, onunda maliyeti 2000 TL'den başlar dedi, allah korusun diyip vedalaştık, umarım böyle bir sorun yaşamayız, herkese kazasız yolculuklar .
Düzenleyen umutn - 23 Mart 2013 Saat 22:23 |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrikler sorununuzu çözmüşsünüz...
Bende de hava debimetresi, arıza lambasını yakıyor. Hava debimetresini temizlemeyi düşünüyorum. Nasıl ve neyle temizlediğinizi paylaşır mısınız?
|
|
![]() |
|
cezmi3458 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cezmi3458
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı hatayı bende iki kez yaşadım ikisindede opetten benzin aldıktan sonra oldu. daha dün aynı hatayı verdı aracı devirli kullandıktan sonra duzeldı ama ikisinde de opetten sonra olmasını anlayamadım
|
|
307 1.6 XT 110hp
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
total excellium tavsıye ederım |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |