|
206 ledli stop faturası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tolike
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ist.K.ÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2013 Saat 09:03 |
Arkadaşlar geçenlerde bi kazaya karıştık bu kazada ledli stop un teki kırıldı sigorta şirketi de illa faturası lazım diyor eskiye dönükte olabilir.stop faturası olan arkadaşlar bana yollayabilirlermi rica etsem şimdiden tüm ilgilenenlere teşekkürler...
|
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşımda olması lazım ben bir araştırayım.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
tolike
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ist.K.ÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok iyi olur şimdiden teşekkür ettim
|
|
serkan719
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
öncelikle geçmiş olsun.. ben sana 500 liralık kestireyim stop faturası :D Bizim TR saçmalıkları :) Düzenleyen serkan719 - 14 Mart 2013 Saat 21:04 |
|
tolike
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla iyi olur öyle diyor allianz sigorta nelerle uğraşıyoz ya adamlar cepten telefon açıyor niye bu kadar pahalı diye sen hesap et artık sigortaları
|
|
tolike
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar bana mesaj yoluyla forum üzerinden ulaşırsanız sevinirim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |