|
Eski çizik jant kapaklarımı boyadım. Sonuç? Kötü. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hLL
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2013 Saat 15:15 |
Merhaba, aracı aldığımda üstünde bulunan 1 tanesi farklı diğer 3' ü aynı model olan çizik içindeki jant kapaklarını güzelce yıkadıktan sonra zımparalayıp tekrar yıkayıp 2 kat boyadım. Renk kimilerinin hoşuna gitmeyebilir ama eskisine göre çok hoş oldular Paylaşmak istedim. İyi Günler.
Fotoğrafları yanlış boyutlarda yüklediysem kusura bakmayın. Düzenleyen hLL - 08 Mart 2013 Saat 16:56 |
|
hLL
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Balkondaki fayansları da boyamışım yaaa
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eline sağlık hocam güzel olmuş bide araç üzerinde resimlerinide görsek güzel olur.
|
|
aknard
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracınız da koyu galiba, biraz boğuk kalabilir. Kapaklardan 1 i farklı bi model görünüyo. Mevcut modelden bulamadınız mı?
|
|
...206 HDI FELINE...
|
|
hLL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracım koyu mavi. Dediğiniz gibi biraz boğacak ama inanın ki eski halinden güzel oldu. En azından jant alana kadar idare ederler. Bu arada 1 tanesi farklı model evet aracı aldığımda böyleydi. |
|
hLL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kurusunlar takınca hemen fotoğraf çekip eklerim. İlginiz için teşekkürler. |
|
hLL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yaa benden önceki sahibi tekerlekleri çıkartmak için jant kapaklarındaki bijon görünümlü plastikleri sökmeye çalışmış ya zımparayla düzelttim. Nasıl bir mantıktır bu ya.
|
|
hLL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arabanın yaya ihtiyacı var :)
|
|
hLL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Zamanla o da olacak |
|
hLL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu kapaklar olmadan daha iyi.
Düzenleyen hLL - 10 Mart 2013 Saat 00:53 |
|
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
bunları beyaz yap daha iyi olur gibi
|
|
hLL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Önerin için sağol ama depoya fırlatıp attım. Daha da elimi sürmem bunlara. Kapaksız kullanacağım. Teşekkürler. |
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
kapağa gerek yok zaten sac için söyledim yada siyah spreyle boya canlı dursun boyası sacların
|
|
hLL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Doğru diyorsun o kadarı yeterli. Onu da yaparım bir gün. Biraz daha böyle idare edelim de belki forumda uygun fiyata güzel orjinal bir jant buluruz :) |
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
ben jant için acele etme yay tak takıl bi süre
|
|
hLL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Daha bakımını bile yaptıramadım. Bakımları bir halledeyim. Sıra onlarada gelecek. |
|
bysarsıntı
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
|
jantlarını kırmızıya boya kapakları tak kapakların üzerindeki aslanlarıda kırmızıya boya. jantta acele etme. denk gelir yaza doğru. ayriyetten şu lastikleride kola veya arap sabunu ile parlat gösterir kendini biraz :)
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
|
hLL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Uğraşmam gerekecek gene kalsın böyle iş çıkartmayayım başıma daha da. Bu arada koladaki şeker lastiğe zarar veriyormuş diye duymuştum. Ömrünü kısaltıyormuş. Doğru mudur? |
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
en güzeli arap sabunu ben kullanıyorum gayet parlak oluyor ve kalıcı uçup gitmiyor
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |