![]() |
|
307 alacağım tavsiyenizi bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 Saat 16:47 |
Arkadaşlar,
307 1.6 HDI 110 luk almak istiyorum, comfort ve feline modellerini baktım, premiumun için hoşuma gitmedi, ahşap kaplama falan, çok garip ki 2007 model comfort ve 2008 model felineyi kıyaslıyorum, feline daha üstün bir model, dijital klima, yağmur far sensörü, vs.vs var, comfort normal klima ve bunlar yok, ama comfortun kasko değeri 26 bin küsür, feline nin 21 bin lira. Bu neden böyle, feline mi alayım comfort mu alayım?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kasko değerine bakmayın hocam feline alın, söylediğiniz gibi donanım olarak çok zengin araç
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
feline yi tek geçerim
![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Premium en dolu modeldir
Yurt dışındaki feline modeli ile ülkemizdeki feline arasında bir benzerlik yoktur. Arada dağlar kadar fark vardır. |
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
bende 206 nın feline'ı var.. ben tavsiye ederim feline modelini hocam.. diğer modellere göre daha
üstün ve daha donanımlı..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |