![]() |
|
toyota bayisi arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2013 Saat 17:25 |
|
Arkadaşlar merhaba,
Araç konusunda son dk fikir değişikiliği olmazsa Aurise karar verdik. Yalnız araç ankara da yok gibi birşey. Yeni seriler gelecekmiş mart ortasına doğru. Arabaya ihtiyacımız olduğu için ve çok ta fikir değiştirmeden aracı almak istiyoruz. Almak istediğimiz araç; 2013 Toyota Auris Advanced Skypack 1.4 D-4D MultiMode Beyaz Çevresinde toyota bayisi gören duyan bilen var mıdır ? Bir de şehir dışında araç alma işlemleri nasıl oluyor hiç bir bilgim yok bu konuda da fikri olan var mıdır acep ? |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Eniştem iki arabasınıda şehir dışından aldı ilkinde Mardindeydi Amasyada bi muameleciye vekalet verdi o işlemleri halledip plaka ve ruhsatı gönderdi, İkincide Aydındaydı geçici plaka çıkarttı o plakalarla Amasyaya gelip işlemleri halletti
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Hmm zor değilmiş o zaman da araba yok memlekette mart 15 e sıra veriyorlar. 8 şehir aradım sonuç 0 |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Para çok millette herkes sıfır araba alıyor :) geçen pazar araba pazarına gittim nerdeyse hiç alıcı yok, sahtekarlar yüzünden millet korkuyor ikinci el araba almaya kredi falan herkes sıfır alıyor.
|
||
![]() |
||
|
Abi biz de o mantıkla yürüyoruz. Pazarda olan araçlar genelde ömrünü yitirmiş oluyor. Artık adam elimden çıksın diye çabalıyor. İstedikleri fiyatlar zaten astronomik bilmiyorum ikinci el piyasası ölü baya. Auris her açıdan çok hoşuma gitti ama şans beklemeye gelmedi bitti. |
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
Düzenleyen fTh206 - 21 Aralık 2019 Saat 17:53 |
||
![]() |
||
|
öncesinde hiç kullanmadık genelde alman kullandık ve en son pejo fransız aldık. Ben seçenekler arasındaki 3 arabayı test ettiğimde güvenlik ve sürüş rahatlığı açısından toyotayı üstün buldum. Adamlar yeni auriste sadece hava akımı ve yol tutuşu için çalışmışlar. Bir deneyelim dedik ama o da hayal oldu. Olmaz sa artık 308 ve astra yı yeniden değerlendireceğiz. |
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
Düzenleyen fTh206 - 21 Aralık 2019 Saat 17:53 |
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim. uzun bir süreç sonrası karar kıldık tabi bu süreçte araba bitmiş. Bu kadar para verirken istediğimiz gibi olsun bari dedik. Aurisi çok araştırdım. Bir çok test sürüşünü izledim. genel anlamda araçta yol tutuşuna çalışılmış. Araç zaten bir önceki versiyona göre 6cm alçaltılmış. Toyota kaliteye çok öenm veriyor bunu da start-stop ve cruise u koymadaığı için anladım ama onlarla ne kadar kalitesi bozulcak çözemedim. Bakalım fiyat çok artmazsa mart ayında geleceğe bakacağız. |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
bu aracım yol tutuşunun çok iyi oldugunu duymuştum iyi seçim bence şimdiden hayırlı olsun.
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
|
ben olsam mm auristen uzak dururdum ali ;)
|
||
206+ hdi
|
||
![]() |
||
|
Baktık olmadı satarız abi araba yok satıyor ![]() |
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kaça satacaksın dermişim
![]() ![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|
Hayırlısı olsun arkadaşım. İzmir Tokullar Plaza var orayada sor istersen.
Sonrasını konuşuruz.
![]() |
||
__B0DRUMLU__
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |