![]() |
|
s16 3p nin farkı nedir ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2013 Saat 22:45 |
mrb arkadaşlar aracım 1.6 xs serisidr ruhsatında 3p s16 yazılarıda var biraz araştırma yaptım ama bide bilen birinden ne anlşama geldiğini öğrenmek istiyorm başka arkadaşımda yazmıyor ne anlama geliyor bilen arkadaşlar yardmcı olursa sevinrm
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3k olmasın o ruhsat yazım sırasında harf hatası olabilir.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
yok krdşm 3p diye yazıyor ruhsatmda sahibindende genelde gti lerde ilan başlıklarında görüyorm 3p diye ama 1.6 da ilk defa gördüm
|
|
![]() |
|
akin__ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
var var gti'larda da var öyle bir özel seri, 3p s16 diye geçiyor ancak farklarını bende bilmiyorum. benim de merak ettiğim birşey bu.
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
3 portes yani 3 kapi fransizcadan geliyor
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
s16 ?
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
16 valfe yada 16 subap
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aynn bu ddiklerinz<de mantıklı ama başka arkadşn aracıda 1.6 xs onda yazmıyor o yüzden dikkatimi çekti bnmde
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
s16 gti ile aynı anlama geliyor sanırım. avrupadaki modeller s16 diye geçiyor. senin araçta 3p falan yani fransızca bi durum var gibi ortada.
tam hatırlamıyorum ama aklımda kaldığı kadarıyla bu gti çıkmadan önce s16 demişler. sonra beğenmemişler gti olmuş falan filan
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
peugeot cikardigi bir seriye s16 digerine xs yada xsi diye biliyor mesela 206 da 1.6 ve 2.0 benzinli s16 ler ve 1.6 dizel s16 var
ayni araci farkli serilerede cevire biliyor 1.6 dizeli sport , s16, quicksilver , xsi vs leri var sadece koltuk kiliflari farkli
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |