![]() |
|
kilometre saatinin sıfıra düsmesı yardım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
neon44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2013 Saat 10:20 |
Arkadaslar gunaydin ve iyi haftalar dilerim oncelikle malumunuz yeni aldigimiz arabamiz ve cok sevdigim 2001 model peugeot 306 otomatik vites araba 92500 km de cok sukur 3 aydir sorunsuz kullaniyoruz tabiki yakiti haric siz sevgili peugeot dostlarindan ricam arabadaki bir sorunla alakali sorunum soyleki herzaman olmamakla beraber ara sira yolda giderken hizimin kac oldugu farketmeksizin kilometre saati atiyorum 80 km hizla giderken birden sifira dusup sonra cok kisa surede tekrar mevcut hiza geri donuyor bunu aldigimdan beri ortalama 4 yada 5 kere yapti fakat dun ilk defa hastahaneye dogru giderken yine sebepsiz sifira dustu kilometre saati ama bu sefer allttan kütt diye bir sesle birlikte geri duzeldi acaba daha once boyle bir sorunla karsilastinizmi yada sorun sizce neden kaynaklanabilir yardimci olurmusunuz tesekkurler saygilarimla
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba.. Belki aynı değil ama benimde km saatinde sorunum var bazen hiç çalışmıyor bazende yolda giderken km saati sıfıra düşüyor özellikle kavşaktan dönerken direksiyonu tam sola kırdığım zaman oluyor. Bunun için ustaya gittiğimde km dişlisinin sıyırdığını söyledi değişmesi için de şanzımanın indirilmesi gerekli imiş. Bende olayın masraflı olabileceği düşüncesi ile vazgeçtim. Daha kolay bir çözümü yokmu acaba? |
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı şekilde başıma gelen bi tecrübemden bahsedeyim. Şu anki aracımdan önce bi 406 ım vardı. Otobanda sebebsiz yere 120-130 ile giderken gösterge kendini sıfırlayıp kısa bir süre sonra tekrar yükseliyordu. Servise gittiğimde ise ustalar beyin zamanı geliyo yavaş yavaş kendinizi hazırlayın gibi bi laf etmişlerdi. Bu en kötü ihtimal herhalde. Kötümser olmak istemem ama araç bundan başka saçma sapan hareketler de yapmaya başlamıştı. Ne mi yaptım? Hiç bulaşmadım, lakin araç dükkanımızın önünde park halinde pert oldu..
|
|
...206 HDI FELINE...
|
|
![]() |
|
neon44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Arkadaslar konu hakkinda kesin bilgi yokmu ¿¿¿¿¿
|
|
![]() |
|
akin__ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
transit connectte başıma geldi, kapatıp açıyodu kendini kadran, çok basit, büyütülecek birşey değil. yetkili servise götürdüm aracı lifte kaldırdılar alternatörün orda bi kablo soyulmuş şase yapıyordu. onu söktü yenisini taktı elektrik bandıyla bi güzel sardı olay tamam. 30cm bir kablo. yetkili servis 45 liraya yapmıştı.
|
|
![]() |
|
tesekkurler cevap için umarım basıttır ama işte takılıyor insanın kafasına
|
|
![]() |
|
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
aynı sorun aracımda da oluyordu pek takmamaya başladım artık öyle bir sıkıntı yok kafasına göre takılıyor biraz:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |