![]() |
|
206 Quiksilver Yol Pc ve Yakıt Durumu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blazes06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2013 Saat 22:53 |
Merhaba arkadaşlar aracımda bugün farkettiğim yol bilgisayarındaki km'de yaktığım miktarı gösteren ekran 100 km/ lt başına abartılı sayılar çıkmaktadır. Uzun yola gittim giderken 5vites 110 kmh da 7 ile 11 lt arası gösteririken dönüşte aynı gazpedalı tepkimesiyle 20-45 lt anlık yakıt yaktığımı gösterdi ve hala sorun neyden kaynaklı anlamadım. Yol Pc reset attım düzelir diye birazda turladım 3 vites hafif gazla sabit hız 60 kmh km'de 19-25 lt arası gösterdi... Aracım lpg li sorun bezinde de aynı... Sizce neyden kaynaklı böyle bir sayısal problem verir...
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anlık tepkimelerde 20-25 lt civarı göstermesi normal
|
|
![]() |
|
blazes06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Şuan ölçtüm sabit hız 60 la giderken 3vites komprasörle yokuş aşağı indiğimde yakıt göstergesi 0,5 lt gösterirken şimdi yokuş aşağı 60 km hızda 3viteste komprasörde gaza hiç basmadan 9 lt yakıt yakıyor gösterdi...
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11680 |
depoda yakıt durumun nedir çeyrek deponun üstünde tutmaya çalış çeyrek deponun altında sapıtabiliyor.
|
|
![]() |
|
Yarım deponun üstünde depo durumu
|
|
![]() |
|
arabanın bakım zamanıda gelmiş olabilir. Yokuş aşağı kompresörde bile 9 lt gösteriyorsa sıkıntı var demektir.
|
|
![]() |
|
Şuan aracımın calışır durumda iken catalıtıc convert hatası verdi...Bu araçta katalizatör yokki neden hata verdi?
|
|
![]() |
|
normalde katalizor var ama katalizör söküldü veya içi boşaltıldıysa bilemiycem.
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ortalama tüketime bak..
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |