![]() |
|
aracin kendi kendine gaz vermesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
savasbaser ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2013 Konum: evli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savasbaser
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2013 Saat 17:05 |
arkadaslar bilen birisi varsa bana yazsin lütfeen
1997 model 406 arabam var.1.8 litre 110 beygir benzinli. araba calistiktan sonra gaz pedalina cok hafif dokundugumda araba kendi kendine tam gaz yapiyo normal bir sürüs yaparken gaza basip biraktigim zamanda araba kendini bi silkeliyo neden yapabilir blen varsa bana yazsin simdiden tesekkürler |
|
![]() |
|
GarajTürk ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GarajTürk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gaz pedal sensörünüze baktırın.
|
|
Garage Türk Özel Servis
Mehmet CEYLAN 7/24 0533 426 14 03 |
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yüksek ihtimal rolanti motorunun değişmesi lazim.. tahmini rakam 150-200 arasi ama piyasada yan sanayisi olanlaridfa var onlar çok daha ucuz ama kesinlikle orijinal almanizi öneririm..
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
|
savasbaser ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2013 Konum: evli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savasbaser
![]() ![]() ![]() ![]() |
rolanti motorunuda degistim ama yine düzelmedi
|
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
hmm o zaman kelebek boğazinda bi hava kaçaği olabilir yada gaz telinde bir sikinti olabilir . araştirmak lazim geçmiş olsun..
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
falana katılıyorum sorun boğaz kelebeğindede rolantide değilse büyük ihtimal
|
|
![]() |
|
artes34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
arkadaşım aynı sorun benim arabadada olmuştu kelebek boğazından olduğu anlaşıldı sende kelebek boğazına baktır zamanla tıkanabiliyo
|
|
Peugeot 308 1.6 VTI Envy 2011 Model Benzin Beyaz
Peugeot 206 X-design 2005 Model Gri 1.4 Benzin Peugeot 206 XT 2003 Model Gümüş Gri 1.6 Benzin (İlk Göz Ağrım) |
|
![]() |
|
nurkann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2012 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Yaşağıdam sorunlardan biriydi, önce kelebek temizliği yapıldı sorun devam etti, rolanti motoru orjinali ile 350 TL karşılığı değiştirildi sorun çözüldü. ( ek bilgi: rolanti motoru değiştikten sonra daha ciddi rolanti sorunu yaşıyorum arabanın rolantisi soğuk havalarda aşırı düşük bir türlü çözülemedi araba ısındıktan sonra sorun yavaşca ortadan kalkıyor)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |