|
Yardımlarınızı Bekliyorum :) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Zagorka
3. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2013 Saat 23:14 |
Arkadaşlar Şu Janta Bakıyorum Ancak Resim Halinde Görmek istiyorum yardımlarınızı Bekliyorum ; http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-225-40-18-peugeot-citroen-4x108-italyanmak-marka-jant-lastik-114710927/detay/ Buda Jantların Uygulanacağı Resim ; |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Huseyini biliyorum cok muhabbetimiz yok ama jantleri temiz kullandi alinir.
|
|
Zagorka
3. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2 Si Boyalı Olduğundan Pek Sıcak Bakmıyorum Ancak Aradağım Jant Tipi Bu O Yüzden Birrde Resim Halinde Görmek İstiyorum inşallah Anlayan Biri Çıkar Da Görürüz :) |
|
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bu halini görünce almaktan vazgeçeceksin kesin ama yine de deneyeyim dedim. Biraz kusurlu ve sanırım jantların düzeltilmesi lazım pek güvenme benim fotoşopuma |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
Zagorka
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hakikaten Vazgeöiyorum Böyle Görünce Ancak Senden kaynaklı Bi Sorun YOk Bence Araçta O Tarz Bişey Olmadığı İçin Hoş Durmuyor
|
|
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yok ya bence fotoşoptan ben bile sayfaya tekrar girince kim yapmış lan bunu oldum birden
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim çocukken BMX vardı bitane jantları böyle yamuktu.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |