![]() |
|
Depo tam dolmuyor? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hayrul52 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2013 Konum: ÜNYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2013 Saat 00:09 |
45 gün önce 2010 peugeot 206+ araba aldım,
aldığımda benzin ışığı yanıyordu, benzinliğe girdim fulle dedim ve 36lt 170 tl lik benzin aldım pompa attı.doldu heralde dediim ve ödemeyi yapıp arabaya bindim.arabayı çalıştırınca yaklaşık 1.5 diş daha vardı dolu göstermesine , neyse dedim ve ponpa arızalı diye düşünüp devam ettim,zaten sonradan kitapçığından benzin deposunun 50 ltlik olduğunu gördüm bugün o aldığım benzinde 475 km sonra bitti ve ışık yandı tekrar gittim aynı yere yine fulledim e bu sefer 167 tl benzin aldı attı, pompacıya bu 50 lt alıyor pompa bozuk tekrar dene dedim tekrar denedik yine hemen attı.yine arabaya bindim 1.5 diş daha var tam doluya. acaba benzin ibresinde mi sıkıntı var yoksa depoda mı, ben hiç ibreyi en yüksekte göremeyeekmiyim? |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam servise gidip şamandıra kalibrasyonu yaptırmanız gerekebilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |