![]() |
|
Sanırım Biraz Yardıma İhtiyacım Var |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Moda0797 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2013 Saat 22:45 |
arabaya çekici özellik veren çelik jant sorunu kafam biraz karıştı aracın renk biraz cafcaflı oldugu için bişey uyduramıyorum sizin önerileriniz nelerdir pt ailesi
![]() |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Önden Arkadan Vs Vs Fotoğrafları Varsa Daha İyi Olur kardeşim :)
|
|
![]() |
|
Moda0797 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
hafıza kartını kaybettgim için bu resmi koydum ama yarına eklerim inş
|
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
ben siyah öneririm
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
|
hangi model gider peki hocam
|
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim istersen takas yaparız... bencede siyah gider...
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-takasli-ve-satilik-jant-plus-lastik-114486852/detay/ |
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
senin aracın plakası 45 za mı ? eski sahibi benim arkadaşım o yüzden soruyorum şimdiki sahibini burda görünce şaşırdım :)
|
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
evet hocam 45 za değiştirmedim. işte tek sorun çelik jantın 17" olması gayet memnunum arabadan.
|
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
17 jantın nesinden memnun değilsinizki?
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
hocam yaşadığım ilçenin yolları çok berbat ve arabanın rotlarını mahvediyor malesef. z rotların değişmesi gerekiyor fakat değiştirsem bir ay sonra yine bozulacak.
|
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
anladım hocam ama jantların güzelmiş
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
eyw kardeşim.
|
|
![]() |
|
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Gayet güzel duruyor bu şekilde bence hiç elleme |
|
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |