![]() |
|
Forum İstanbul Mini Buluşma Resimleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2013 Saat 23:22 |
|
Adı mini ama kendi büyük bir buluşma oldu :) çok güzel 6 saat geçirdik. Forum İstanbulda buluştuk yemeğimizi yedik içeceklerimizi içtik, sonra konvoy halinde çok keyifli bir yolculukla Kale centera geçtik. Çekişmeli bir go-kart yaptık, kesmedi ikinci yarışı yaptık :) Kale centerın oto parkında 2 saat geçirdik :)
İşte resimler, iyi seyirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Valla baya güzel ve eğlenceli bir buluşma olmuş kıskanmadım değil.
![]() Kareler harika olmuş ellerine sağlık |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
süper çıkmışız bütün resimlerde de alperden bekliyoruz şimdi diger resimleri :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Genç arkadaşlar saolsun yıllar sonra bana bekar bi gün yaşattılar, 15 yıl sonra go-kart yaptım, 17 yaşındayken binmiştim en son :)
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Yaz gelsin dahada güzel şeyler yaparız abi yeterki yengeden izin al :))
|
||
|
||
![]() |
||
|
Yaparız inşallah Burak, izin almaya çalışacaz artık, bugün klavyenin hatrına pek bişe diyemediler, klavyeyi bozdunuz akşama kadar elimde netbook klavyesiyle gezdim bulamadım diye trip attım biraz :)
|
||
![]() |
||
audiocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
|
çok güzel bir buluşma oldu, bu kadar renkli geçiceğini hiç tahmin etmemiştim, herkeze teşekkürler. Serkan abi fotolar daha varsa uplayıver buraya, yarın akşam hepsini alacağım. sağlıcakla..
|
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Burağım bugün rahatsızım hasteneye gidicem yuarın ınsallah atarım
|
||
![]() |
||
|
Sen Yokmusun sen yaa ne olcan böle
![]() |
||
![]() |
||
|
Bendeki resimler bu kadar Altan diğerleri Alper'de. |
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
vayy vayyy vayy on numara olmus..Alperım hayırlı olsun kardesım kazasız belasız..
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
Zevkli bir buluşma olmuş karting yapmayı özledik inşallah birdahaki sefere bende aranızda olucam.
|
||
![]() |
||
|
Sağolasın teşekkür ederim :)
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
gelemedik yaa
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
geçmiş olsun kardeşim faceden gördüm resimleri :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
bekliyoruz gökhan abi :)
|
||
|
||
![]() |
||
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
Güzel bir buluşmaya benziyor..(Resimlerden görebildiğim kadarıyla)
Evli barklı olunca biraz sıkıntı oluyor..Sadece 1 pazar günümüz var tatil..
Oda yetmiyor zaten..
Umarım ilerleyen zaman diliminde eşli veya bayanlı bir toplantı buluşma olursa uygun olursak iştirak etmek isteriz...
|
||
![]() |
||
|
2 Hafta önce güzel bi brunch organizasyonu düzenlemiştik eşli olarak, sanırım haberiniz olmadı, inşallah birdahakine bekleriz. |
||
![]() |
||
Zek-i ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
|
Arkadaslar dev bulusma diyorsunuz ama 4 tane arac var. İki tanesi peugeot ustelik. İlginc
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |