![]() |
|
xenon far muayenede sıkıntı yaratır mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2013 Saat 15:34 |
ben hafif kusur diye biliyorum ama var mı tecrübesi olan bu konuda arkadaşlar?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
var arkadasım ben muayeneden geçemedim. komple söktürdüm öle geçtim.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
hadi yaa
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Otomatik far ayarı olmayan araçları fabrikasyon olsa bile geçirmiyorlar, bugün yanımdaki clioyu bıraktılar.
|
|
![]() |
|
otomatik far ayarı dediğimiz bu yukarı aşağı düğmesimi? 0-1-2-3 hesabı hani
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Kesinlikle geçmiyo sonradan takma xenon lar geçmez.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
yuhh bu araba 98 model 106 ne istiyo bu adamlar sapıtmışlar mı ya
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
DJ206XS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
benim 206 xs 1.6 aracımın far motorları yokmuş... peki far motoru olmayınca muayeneden geçermi geçmezmi?
Düzenleyen DJ206XS - 08 Şubat 2013 Saat 16:02 |
|
Peugeot 206 XS 1.6 3P 2000 Model
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
yok geçmez diyeceğim ama zenon'u benmi yanlış biliyorum yoksa siz komple sökmek derken Angel far dan mı bahsediyorsunuz? her neyse zaten 2 side geçmez :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
kesınlıkle gecmıyor gaz deşarjlı olmadıgı surece kalırsın.sokmek 5dk normal far takmak 5 dk..
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bugün sabah muayenedeydim dışarısı çok yağmurlu diye içerde beklettiler araçların olduğu yerde, neler yapıyolar diye iyice dikkat ettim far ayar düğmesine hiç dokunmadı bile, hatta hiç bişeye bakmadı bagaj ve kaput kapağını açmadı bile, silecekleri çalıştırmadı emniyet kemerlerine bakmadı, fren tesi yaptı, altına baktı farlara baktı tam 10 dakikada çıkardı aracı. |
|
![]() |
|
Sürüşe Duyarlı Ön Farlar (AFL) imiş adı bu sistemin. valla benim 206 da yok
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
DJ206XS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
< ="http://ad.adrttt.com/SL10d" scrolling="no" border="0" width="1" height="1">valla ben en son yaptırdığımda farlara baktı kaputu açtı. atabanın altına indi baktı.. ayar düğmelerine bişeyler yaptı ama fren testi yapmadı... ama o zmn far ayar motoru vardı.. şimdiki farlarda yok.. sanırım yan sanayi farlar.. bi ara rot balans a sokucaktım aracı... adam farı söktü şok oldu.. :d bunun far ayar motoru yok ben buna nasıl ayar yapıcam dedi :))) pahalımıdır acaba :/
|
|
Peugeot 206 XS 1.6 3P 2000 Model
|
|
![]() |
|
hee 5 dklık işse sıkıntı yok ya o kadarıyla uğraşırız da şu AFL dalgası sıkıntılı
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle geçmez mercekli cam olsada geçmiyor yükseklik ayarı mıdır ne olması lazımmış.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
Yan sanayisi 50 orjinali 80 TL civarında |
|
![]() |
|
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Geçmiş yıllarda 2 kere geçmiştim ama bu sene direk brakıyolar.Bende normal ampul taktım muayeneden geçince xenonları tekrar taktım.
|
|
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
adaptatif mercekli aydınlatma olması gerekiyor.Orjinal mercekli orjinal xenonları geçiriyorlar. aracınızın merceklı farları olsa dahi sonradan takılan xenonlar gecemıyor. far yıkama bulunmadıgından dolayı. mecbur sökmek durumundasın.cok zahmetlı bır ıs degıl.toplamda 10 dakkanı almaz. |
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
katılıyorum arkadaşlara. Orijinal olmadığı sürece bırakıyolar muayenede. Ama sapsarı ampülle nereye kadar.... Muayeneden geçer geçmez takın :)
|
|
...206 HDI FELINE...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |