![]() |
|
106 xr orjinal ön arka tampon ihtiyacı.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2013 Saat 09:19 |
Arkadaşlar herkese merhaba foruma yeni katıldım, geçtiğimiz hafta ilk arabam olan 98 model 106xr satın aldım ufak tefek eksiklerimi giderdim fakat birde modifiye edilen tamponlarımı daha normal daha sade hale getirmek istiyorum, evliyim bir çocuğum var ve aracıma baktığınızda hiç öyle gözükmüyor :) üzerindeki tamponları takas edebilirim veya satabilirim ama ufak tefek çatlaklar var yaptırılırsa hoş olur, ama hepsinden önemlisi önce benim tampon bulmam lazım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim iyi günler.. fotoğraf eklemeyi çözdüğümde fotoğraflarınıda ekleyeceğim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
resım ekleyebılır mısın?
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya eklemek istiyorumda nasıl yapıcam ?
hızlıresimyükleden yapıyorum şuan olur umarım Düzenleyen volkanBLY - 06 Şubat 2013 Saat 09:23 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
resimleride ekledim amacım satış yapmak değil öncelikle kendime bulmak istiyorum dediğim gibi bulduktan sonra bunlar bi işime yaramayacak :) şimdiden teşekkürler..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
yokmudur bulabileceğim biyerler tavsiye edeceğiniz yerler falan? çıkmada olabilir, maddi yöndende uygun olması gerekiyor :(
|
|
![]() |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
üstad İstanbul da tek oto peugeot servisinin yedek parça departmanına git. orda Yusuf Bey var. Bursa'dan kuzenin emrenin selamı var de, yardımcı olacaktır. saygılar.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
teşekkür ederim ilk fırsatta gitmeye çalışacağım ancak avrupa yakasında bilgisi olanlar varsa benim için daha makul olacak aslında.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ithal olarak ön tampon fiyatı 280 - arka tampon fiyatı 320 TL' dir.
yaklaşık orjinal fiyatları ön tampon 650 TL, arka tampon 750 TL' dir.
|
|
![]() |
|
:) orjinal beni aşar ya ithal yada çıkma olacak anlaşılan..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
başlığı değiştiremiyoruz dimi ya bulamadım yada ''orjinal'' ibaresini kaldırmalıyım belkide :/
|
|
![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
pm attım
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |