![]() |
|
206 hdi araç yeri bulma ışıkları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2013 Saat 10:17 |
Merhaba.
Benim 2003 model 206 hdi x-line model aracım var. Yaklaşık 3 hafta önce severek satın aldım. Arabam kilitli haldeyken kumanda ile araç yeri bulma için araç kilitleme düğmesine bastığımda önceden 4'lü sinyaller, yan sinyaller ve ön gündüz farlarım yanıp sönüyordu. Daha sonra yan ve ön sinyaller yanmaz oldu sadece 4'lü sinyaller yanmaya başladı. Bunun orjinali 6'lı sinyallerin yanmasıymış. Bunu nasıl yapabiliriz yoksa illa ustaya mı gitmemiz lazım? Bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum. |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şimdi hocam 206 gündüz farı yok ama sonradan takıldıysa yada gündüz farından kastın park ampulleriyse ve aracında alarm varsa( bu arada alarm olsada ses olmayabilir) kapama tuşuna basınca parklar (ön ve arka) plaka lambaları ve sinyallerin tümü yanıp söner. ama alarm falan yoksa ve sonradan oynama yoksa kapama tuşuna basınca dedğin gibi sadece sinyallerin tamamı hızlı hızlı yanıp söner.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Özürdilerim. Gündüz farından kastım park farıydı.
Evet önceden 6'lı sinyallerin tamamı ve park farlarıda yanıyordu. Araba ayrı bir şekil duruyordu :) Daha sonra sağ park ampülü yanmamaya sonra sol park ampülü yanmamaya daha sonra da yan sinyaller yanmamaya başladı. Ben önceden park ampüllerinin yandığını sanmıştım fakat ampüller park butonuna basınca normal şekilde yanıp sönüyor. Araçta sesli bir alarm hiç duymadım. Araçta bir oynama olduğu belli. Bu durumda ne yapabiliriz? Araçta alarm sistemi olup olmadığını nasıl anlayabiliriz? Düzenleyen pusutr - 04 Şubat 2013 Saat 11:35 |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
motor kapağını açtığında alarm mekanizmasının hoparlörü veya mekanizması vardır görünürlerde. ama senin araçta alarmda olmayabilir. dediklerin baya bi garip sağ park yanmış, sonra sol park yanmış. normalde bu gibi ayarlamalar bildiğim kadarıyla araçta alarm varsa oluyoo ama alarm yoksa bu senkronizasyonu nasıl yaptırmış önceki sahibi bilemedim..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
En iyisi bir oto elektrikçiye gösterelim bakalım ne neymiş nedenmiş. Sonucu burada paylaşırım.
|
|
![]() |
|
aracını yeni almışsın hayırlısı olsun ama içini karartmak gibi olmasın aracından bahsettiğin kadarıyla aracınla baya bi oynanmış gibi geldi bana umarım bu oynamalar ileride sana problem olarak dönmez. ben sonradan takılan aksesuarlar ve yapılan oynamalar yüzünden çok çektim sen çekmezsin umarım
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Valla açıkçası ben de bundan korkuyorum.
Etrafımdaki bir kaç kişiye sordum fikir sahibi adam bulamadım. O bakımdan buraya sorayım dedim. Aracı orjinal durumuna getirmeyi düşünüyorum. En kısa zamanda. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
En iyisi olur. Orjinal hali iyidir ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |