![]() |
|
çamurluk kırıması ile ilgili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2013 Saat 12:27 |
arkadaşlar merhaba. sol çamurluğama futbol topu çarptı 5 santimetrelik bir çatlama meydana geldi. kaportacılardan bazıları boyayalım bazıları ise değiştirelim yoksa bu kırık boya tutumaz ve ilerler diyorlar. ben ise ikisinide istemedim. şöyle bir yol denesem tutarmı acaba? çamurluğun iç taraafından yapıştırıcıyla tuttursam işe yararmı? yani çatlağın ilerlemesini durdurabilirmiyim. amacım sadece ilerlememesi çünkü hiç anlaşılmıyor ve rahatsız etmiyor beni. başka fikri olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim
|
|
307 1.6 xt 110 luk manuel şeytan kırmızısı
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çatlak derken bildiğimiz kaportamı çatladı hocam yoksa boya çatlağımı?
|
|
![]() |
|
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
bu arada çamurluk ön sol çamurluk
|
|
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
abi sen tampon tamircilerine git onlar içeriden zımpalı birşeyler tutturuyorlar gerekirse plastik yapıştırıcı ile yapıştırıyorlar
|
|
![]() |
|
ilgilendiğin için teşekkürler tampon tamircisi bulamam burda kaportacılarda yapamaz mı senin dediğini |
|
|
|
![]() |
|
caner_1985 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caner_1985
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
plastıkmı camurluk abı plastıkse kırılır bence yenısını taktır cunku ne kdr yapılsada en ufak darbede boya yenıden catlar
|
|
![]() |
|
çamurluk plastik. kağortabıda öyle dedi. ama değişimine 500 tl tutar dedi. beni rahatsız eden bir durum değil tek çekincem çatlağın yayılması. yayılmadan bir önlem alırsam iyi olacak
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Cikma bulabilirsin bence. Hem daha iyi olur boyamadan.
|
|
![]() |
|
çatlak tam ön farın orada üstüne reklamcıdan logo yapıştırtsam hem hoş görünür hemde tutar mı
|
|
|
|
![]() |
|
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Arka ekzozun üstünde çarpma sonucu çatlak oluşmuştu.7-8 cm civarı çatlak ne yapmam lazım diye düşünürken yeni tampon olsun bari dedim yedek parça satan ustaya sordum 150-200 civarı bir şey söyledii.Tabi tamponlar boyasız oluyor.Birde üstüne boya parası fiyat daha da artacak diye düşünürken o sırada dükkana bir kaportacı geldi ben o sorunu yaparım dedi.
Neyse gittik tamponu ince tel örgü gibi bir şeyden parçalar keserek yapıştırdı.Tabi taş gibi oldu.Hemen bitişikteki dükkanda boyacı vardı oda sağolsun güzelce hallettik sorunu.Toplam 250 civarına maloldu.İyi bir kaporta ustası iz bırakmadan çok güzel yapabilir.Geçmiş olsun.
|
|
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
|
![]() |
|
ilginiz için teşekkürler sorunu şöyle hallettim ahşap yapıştırıcıyla yapıştırdım taş gibi oldu. ama acemilikten fazla sürdüm sıçradı. ama taş gibi oldu üzerinede reklamcı siyah mat bant çekti süper oldu selamlar
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |