![]() |
|
2005 PEUGEOT 307 1.6 XT PREMİUM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hero_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2013 Saat 03:00 |
Arkadaşlar merhaba 307 XT PREMİUM almak istiyorum Bir araba var beğendiğim 19750 istiyor 104.000km de kazası değişeni yok Fiyat bence arabaya göre ucuz ama aklımda soru işaretleri var 307 Kullanıcılarından öğrenmek istiyorum Kasko fiyatı ne kadar? Normal bir arabadan yüksek mi? Parça fiyatları nasıl? Yarı otomatik triptonik olduğu için şansımanları nasıl? Hassas mı çok sorun çıkartıyor mu şanzımanları? Araştırdığın kadarıyla 5li cd changer sorun çıkartıyormuş ekranı falan ve çok ses alıyormuş içeri Önemli olan motorun sağlamlığı diyenlerdenim Yorumlarınızı bekliyorum bulduğum araba kaçmadan :)
|
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle ilk baktıracağınız şey servis kayıtları varsa kilometresinin orjinallğini kontrol ettirin.fiyatın uygun olması açıkcası insanı tedirgin ediyor.kasko fiyatları evet biraz yüksek benim 2003 307 ye 1.500 gibi bir rakam çıkarmışlardı.parça fiyatları avrupa arbalarıyla aynı hemen hemen.vitese gelince,çok iyi baktırman gerekir.selenoid valf değişimi yapılmışmı masrafı varmı diye.cd çaları en son düşünmen gerekir bence.
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |