![]() |
|
İŞTE Peugeot Farkı !! MYPEUGEOT |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 Saat 22:04 |
||
Arkadaşlar Peugeot'un farkı ortada kullanıcısına ne derece önem verdiği ve Peugeot'a değer verene Peugeot'ta önem veriyor.. parasal değil kişisel yaklaşıyor ;)
Aracınızın Şasi numarası ile kayıt olun aracınızın bakımlarından herbirşeyine kadar sizi mail yöntemi ile bilgilendiriyorlar. Orjinal Peugeot'un kendisidir. Sayfa Türkçe https://mypeugeot-tr.peugeot.com/home/
|
|||
![]() |
|||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
buna üyeyim 120 binde değişecekler varmış :D bide bunun servicebox diye birşey varmış ama üye olamadım :)
|
|||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||
Bakımları ve Teklif leri var heryaşa uygun :) mail le bildiriyorlar Bakımları ve nelerin değişeceğini :) çok güzel :)
|
|||
![]() |
|||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
||
evet kampanyalarıda bildiriyorlar :) güzel birşey bide aracın fabrika özelliklerini gösteren yere üye olabilsem :D
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Orası neresi ? link verirseniz ben kayıtolayım hemen :)
|
|||
![]() |
|||
||
kayıtı kapatmışlar sadece araba tamiri yapan yerlere açıkmış :D
http://public.servicebox.peugeot.com/ |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
evet malesef :(
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Bakmak istedeğin bişey varsa ben bakarım. |
|||
![]() |
|||
||
2007 307 1.6 90 HP liklerin açılabilir ne gibi özellikleri var bulabilirmiyiz ?
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
şase numarasının son 8 rakamını gönderirsen bakabilirim.
|
|||
![]() |
|||
||
Gönderdim hocam.
|
|||
![]() |
|||
||
bende gönderdim bana aracı satan galerici bulup vuracam :D:D
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Ahaha neden :D bendeki özellikler iyimiş beğendim :D
|
|||
![]() |
|||
||
bana aracta esp oldugunu sölemişti ama araştırmalarım sonucunda aracımda yokmuş kandırıldım yani :D
|
|||
|
|||
![]() |
|||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
||
malesef bizim genelde tr de ilanlara bakiyorum 307xrde asr esp genelde hep var bilgilerini goruyorum fakat konsola bakiyorum esp olmadigini farkediyorsun.fakat gecen ppye bagladigimda gostrrge paneli testin aracin esp isigi oldugunu gorduk ikaz isareti mevcut kendisi yok.aman dikkat edin alirken..
|
|||
2003 307 1.4
2008 Leon |
|||
![]() |
|||
gurhankutlu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurhankutlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ortak paylaşıma açabileceğiniz birşey varsa bizde okuyup öğrenelim beyler :))
|
|||
![]() |
|||
||
benimkinde adamla birebir konuştugumda söledi bunlar var dedi bende pek dikkat etmedim sadece var diye biliyordum ama yokmuş olsaydı iyiydi ama aracımı genede seviyorum :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ESP olmaması kötü tabi :(
Düzenleyen xMEGANx - 25 Ocak 2013 Saat 00:07 |
|||
![]() |
|||
||
Pek bişey yok ya araç hakkında fabrikasyon bilgileri :) önemli bişey olsa açayımda pek bi işe yaramazki model farklılığı var :)
|
|||
![]() |
|||
||
ankaraya uğradığımda soracağım aldığım vatandaşa bunun esp'sini sonradan mı taktırıyorsunuz diye :D
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |