![]() |
|
307 aracımdan gelen lastik sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cochneal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2013 Saat 23:51 |
merhaba arkadaşlar.
3 ay önce aldığım 2004 model 307 in yaklaşık olarak 1 ay önce lastiklerini değiştirdim michelin marka energy serisi 4 adet mevsimlik lastik aldım. aracım daha yürürken ön lastik ten ses geliyor normal asfaltta çok fazla yok ama mucurlu asfalta geldiğim zaman 100 km ve üzerinde altında da var ama sanki helikopter sesi gibi ses geliyor rotbalanscıya götürdüm lastikte hata olduğunu söyledi bana 4 adet kullanılmış lastik taktı sanki ses yok gibiydi ama yinede de yer yer geldi öncesi gibi olmasada ses vardı neyse ben bu aldığım 4 lastiği michelin bayisine götürdüm ve lastikte hata olabileceğini söyledim ve fabrikaya geri gönderdiler test için testte lastiklerde herhangi bir sıkıntı olmadığını söylediler. lastiklerii ön arka mı yapmadım çaprazmı değiştirmedim ama hala o ses var usta bilyalarda bir sorun olmadığını söyledi. aca ba bu sorun neden kaynaklanmış olabilir. ????
|
|
![]() |
|
cochneal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kimsenin başına gelmemiş anlaşılan
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bütün lastikler ses yaparda. Michelin' in lastik sesi yapmaması lazım pek. Lastik üretim zamanı ne zaman acaba ?
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
4 mevsim lastikleri hem kış lastiğinin hemde yaz lastiğinin özelliklerini taşır. kış lastiğinin özelliklerinide taşıması nedeniyle normal yazlık lastikten fazla ses yapması normaldir. tabi aracın yürüyen aksanında da sorun olabilir bilyalar vs.
bu arada yeni üyelerin şu linkten kendilerini tanıtmaları gerekiyor tüm forum kuralları gereği http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yeler%DDm%DDz%DD-taniyalim
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |