![]() |
|
KAZA Yaptık;) Foto mevcut |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2013 Saat 00:33 |
arkadaşlar az evvel yine iş arkadaşı kurbanı oldum. ileriden otobüs gelirdu. öndeki arkadaşta geri geri geldi otobüse yol vermek için. bende arkasındaydım o geliyo ben kaçıyorum. anladımki beni görmüyor. kaç kaç kaç duvara kadar dayandım yine görmedi birtürlü durmadı yavaş klas bir dokunuşla işi bitirdi;) eve gelince foto çektim yagmurdan dolayı pek net görüntü yok ama 3 4 tane foto yükleyecem. nerden yüklüyorduk ?;)
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun hocam
Resim yüklemek için, http://www.hizliresim.com/ siteye gir gözata tıkla açılan pencereden resmin olduğu klasörü bul, yüklemek istedeğin resmi seç, şimdi yükleye tıkla yükleme bitince forum code yazan yerdeki linki kopyala foruma mesaj yazdığın yere yapıştır. |
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
![]() ![]() ![]() ![]() |
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
sağolun ne kadar olur nasıl olur ?
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
Baris İSSİ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baris İSSİ
hocam cok gecmıs olsun beterınden korusun
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
benim de sağ çamurluk düzetlme ve boyaya girecek, adamına göre 100 ila 150 lira arasında diyebilirim. Ben direk çamurluğa fiyat almamıştım o yüzden kendi durumumla kıyaslayamadım
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
geçmiş olsun. allah beterinden korusun.benimde ön sol çamurluğumda sizinkinden daha büyük bir göçük var. futbol topu büyüklüğünde. yazın kaportacıya göstermiştim. kaportacı 80 tlye düzeltirim dedi,100-150 gibi de boyacı alır demişti. 230a çıkacaktı yani en fazla.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
amin cümlemizi saolun. 100 150 var yokmu arrtıran ?
![]() |
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
o neymiş öyle. hem kaporta hem boya işi yapan yer kaportacı bulamadınızmı hocam;)
Düzenleyen rhcpeppers - 17 Ocak 2013 Saat 01:28 |
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
kaportacıyı komşu bir amcamız var o tavsiye etti. onun selamı ile gittik. ama boya yapmıyormuş. oda kendi selamı ile boyacıya sevk ediyor. zaten yaptırmadım bende.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Önemli bişey yok allahtan :) Büyüklerinden sakınmak lazım nazarlık olmuş :D
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
çok şükür evet ama nazarlık birkaçtane oldu ufak tefek;)
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın valla boyacılar en küçük parça boyama 150 tl alıyorlar. Boya pahalıymış ondan, iyi bir kaporta ustasıda 100 tl alır. Işte 250 tl gibi bir fiyat çıkar. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Gecmis olsun.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
geçmiş olsun. kornanız çalışmıyordu heralde. düt düüüüt yapaydınız belki duyardı.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
korna çalamadınmıda kaça kaça yolu bitirdin
çok geçmiş olsun.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
sağolun. kornaya asıldım ama çalmadı sanırım. arada gidip geliyor. soğuktanmı yapıyor bilmiyorum. Ayrıca kaçma olayı o kadar uzun süreli sürmedi. milim milim kaçtım oda milim milim geldi arkada duvar var ayrıca ve bende buhardan pek bişey göremiyorum. ben görmüştür inşallah diyerek geri geri geliyorum. çarptıgı yerdende göründüğü üzere farları ve sisleri buharda olsa sağ aynadan görmesi lazım;)
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
bu kadarla geçmiş olsun nazar çıkmış .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
çok geçmiş olsun bu kadarla kalsın inş.
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |