![]() |
|
206 Sağa çekiyor katır kutur sesler geliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2013 Saat 14:49 |
ilk zamanlar fren yapınca araba sağa sola çekmeye başladı. bir kaç gün sonra hızlandığında da sağa sola çekti. bir kaç gün sonra normal giderken direksiyon bariz sağa dönüyor ve "tık" diye atıp, düzeliyor. aksları 1 ay önce değiştim şahin pejodan aldım.
ayrıca gaza biraz yüklenince, kalkarken mesela, motor "taramalı tüfek" gibi korkutucu bi şekilde tekliyor. ister istemez debriyaja basıp ayağını gazdan çekiyorsun :) araba boştayken istediğin kadar gaza yüklen sorun yok. salıncaklarda 6 ay önce değişmişti. bu arada aksları değişirken şanzımanda hiç yağ kalmadığını farketmiştik ama akslarım paramparçaydı o zaman. yine de hala şanzıman yağ kaçırıyor olabilir . nedir arıza kaç para sıkıştı kaputun arasına acaba :)
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Acaba sağa çekme olayı rotbalans ayarından olabilir mi
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
aynen arabanın rot balansı yok eklemeyi unuttum. erteledim hep bir kaç haftadır. rot ayaranın bozuk olması, birşeyin gerilip tık diye atıp düzelmesine sebep olur mu acaba? ayrıca o tak tak tak sesini yapar mı ?
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Onla alakası olabilir bende önceki aracım rot ayarını yaptırmamıştım sağa sola çekiyodu ama tak tak diye ses çıkarmazdı siz yinede bi rot ayarını yaptırın ihmal etmeyin düzelir
Düzenleyen fTh206 - 16 Ocak 2013 Saat 15:28 |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
bencede rot balas yaptır saten makınada cıkıyor rot tutmaz diye su parca veya bu paraca egrı degısecek dıye soler sana
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |