![]() |
|
yağ ikaz lambası çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SserkanT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2013 Saat 21:10 |
Merhaba arkadaşlar 307 aracımın yağ ikaz lambası çalışmıyor
![]() ![]() |
|
307 1.6i otm. XT Premium BVA
|
|
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba
eger yanılmıyorsam.ki öyle zannediyorum.yag lambası bir arıza durumunda yanar.öyle kontagı açtıgında yanmaz. kolay gelsin..
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
dizelmi benzınlımi benzınlılerde yanmıyor hıc. dızelde yanıyor dıye bılıyorum
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede yanmıyor kilometreciyle konuştum onlar arıza olunca yanar sorun yapacak bişe yok dedi
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende anahtarı çevirdiğimde ilk turda yanıyor, aracı çalıştırdıktan hemen sonra gidiyor. Bizim dizellerde normali bu :)
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
benım aracta yanmıyor kontagı startada getırsem yanmıyor,sorduklarımda kımınde yanıyormus kımındede arıza oldugunda yanar dıyorlar,ben de yag cubugunu sureklı kontrol ettıgımden umursamıyorum :)
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
BEYATAYA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
2004 XT 307 benzinli arabamda bugün genel bakım sonunda (yağ-yağ filitresi-buji değişimi vb.) gösterge tablosunda yağ arıza lambasının ne ilk kontakta, nede çalıştığında hiç yanmadığını farkettik bu normalmi (sadece arızadamı yanar) yoksa ilk açılışta yanıp sönmesimi gerekir( öyle ise arıza ne olabilir ) yardımlarınıza şimdiden teşekkürler
|
|
2004 307 XT GRİ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |