![]() |
|
TORPİDO KAPAĞI SÖKME |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2013 Saat 10:30 |
Arkadaşlar yolcu tarafı torpido kapağının dışındanki döşeme çıktı. japonla yapıştıramadım. o kapağı nasıl sökerim. internette şema buldum ama bişey anlamadım. aşağıdaki linkte. daha önce söken var mı? |
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vida yerleri belirtilmiş zaten sök cek cıksın bir sıkıntı vermez usta olmaya gerek yok...
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
kardes torpido kapagını ac, kapak acıkken alttan hafifce kendine dogru cek.
bosa cıkacak. kapagın kenarlarınıdaki stoper kollari hafif bir menevra ile kurtardınmı kapak elinde ![]() |
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar kapağı söktüm yerinden çıkardım ama döşeme olan kısmını nasıl ayırırız torpido kapağından bilgisi olan var mı acaba?
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Ben de torpidonun tutma kolunu kırdım :( daha doğrusu arkadaşım kırdı, açıcam derken bi tuttu elinde kaldı. Bu parça da ayrıca satılmazki ne yapsam ben de bilemedim
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
aynı araç olması tesadüf mü ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
pattex'le yapıştırılıp sorun aşıldı
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |