|
- 6 derecede kıpkırmızı fren diski gördünüz mü? |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
dahi
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 Saat 11:03 |
|
Dün akşam işten eve giderken bi yerde dur kalk yaparken el alışkanlığı el frenini çektim ve klitleme yaptı az zorlarsam açılır diye ümit ederek ilerdim ama nafile yoğun trafik de 6 km kadar ilerledim, yerler malum kış şartları olduğundan kayarak trafik yoğun trafikde ve evde misafir beklediği için mecburen hareket ettim, yolda ne kadar çukur varsa denk getirdim bıraksın diye bir nebze bıraktı ama eve gelip tekere baktığımda şok oldum, kıpkırmızıydı disk hemen resmini çekeyim dedim flaşı kapatıp çekene kadar 20 sn geçti ve son hali bu alttaki resimde ki gibi oldu. Çıt diye sesler de geliyordu videoya da aldım sesleri.
Sizce neleri değiştirtmem güvenlik için gerekli Balatadan eser kalmadı, disk aşırı ısındığı için ilerde çatlama riski var mıdır sizce ? |
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Şoklar içerisindeyim bi yorum yapamıyıcam ben
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi bu nasıl bişi olmuş böyle
soğuduktan sonra eğrilme olabilir diye düşünüyorum. düz yolda ilerlerken frene dokundunmu ayağının altında pedal vuruntu şeklinde oluyorsa büyük ihtimallae eğrilik olmuştur
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
lastik tam kilitlenmemiş anladım kadarıyla ve araban önden gitmeye çalışmış arkadan da durmaya çalışmış. haliyle sürtünme artınca disk bu şekli almış. disk o haldeyken suya falan girmediysen (yani disk aşırı sıcaktan soğuk'a geçiş yapmadıysa) atıklık yapmaz. ama balatanın o şekilde sıkması ayrı bi soru tabiki..
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
feline
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayret etmekte az kalıyor
|
||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
||
dahi
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
herhangi bir sorun yoktu sabah çalıştırdığım da, normal seyrinde hareket etti.
Aslında kilitlenmişti de uğraşlarım sonucunda bu şekilde ilerleme sağladım, su birikintisi yoktu yol boyunca, kendi hava şartlarında beklediği yerde soğuma işlemi gerçekleşti, umarım dediğiniz gibidir, bugün müsait bir vakit bulursam frencime göstereceğim
|
||
KenBlockJR
3. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
performans araçlarında hep görülen bişey diskler kıpkırmızı olur - kor haline gelir ani frenlerde vs.
ama soğuyunca geçer. fakat bizim peugeotların diskleri bunu kaldırabilir mi, sanmıyorum
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
fatihgg
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
al bendende o kadar..
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
|
bende aynı düşüncedeyim bizim diskler buna dayanamayabilir .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
Durumun özeti :) |
||
EnSoNiQ
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
video iyide bizdeki pug bu ferrari :D
|
||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
||
istanbullu_3886
2. Vites 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
|
bence o dikleri degiştirmen gerekli gözle görünmeyen kılcal çatlamalar oluşturmuştur bence ilerde ani frende dişklerin patlama riski yüsek allah korusun
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |