![]() |
|
Anahtarlıkta kampanya 675 TL şaka değil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2013 Saat 19:22 |
|
Beymen kampanya yapmış, neyden üretmişler merak ettim, alan varmı daha çok merak ettim.
http://www.beymen.com/ANAHTARLIK_9237.html ![]() |
||
![]() |
||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
valla kaçmayacak fırsat. ben aldığımda 1.125tl idi. bu kadar düşeceğini bilsem bekler almazdım:)
|
||
2001 206xt 1.6
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Üzüldüm size, ben kaçırmayım o zaman 2-3 tane alayım:) |
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benim eski anahtarlık pek beğenmemiştim, önermiyorum
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
|
bir tane fiyatına iki tane alabiliyorsun.kaçırma:) şaka gibi gerçekten. işin daha da kötüsü ; alan var ki adamlar üretiyor ve satışa sunuyor. o paraya arabamı 2-3 yaş daha genciyle değiştiririm sanırım.
|
||
2001 206xt 1.6
|
||
![]() |
||
|
Ucuz etin yahnisi, boşa dememişler, 1.125 TL'ye anahtarlık alırsanız beğenmezsiniz, vaz geçtim almaktan. ![]() Düzenleyen Serco05 - 06 Ocak 2013 Saat 19:48 |
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben de quiksilver anahtarlığa 30tl verdim diye kendime kızıyordum
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
yorumlar güzel. :D
Bu anahtarlığı alacak adamın anahtarla açması gereken kapı mı olur acaba ? |
||
![]() |
||
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
|
anahtarlık aldım 700 tl ye desek karşımızdakine, neresiyle güler acaba ? :)
|
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
eşek postundandır alanların baktıkça eşekliklerine paha biçmemeleri için :)
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
|
Öyle demeyin arkadaşlar, açıklamaya dikkat bence değer :)
Kaşmir sektöründe bir dünya devi olan İtalyan markası Brunello Cucinelli, klasik parçaları modern dokunuşlarla yepyeni bir boyuta taşıyor. |
||
![]() |
||
|
Anahtarlığın sırrı orda zaten, anahtarlığa dokunan 3. boyuta geçiyor :)
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Konuyu ilk gördügümde cevap yazmadım acaba gerçekmi bunu alan varmı yada fiyatta yanlışlık vardır belki diye yorumları okuduktan sonra anladım esas mevzuyu jeton bugunlerde köşeli :D
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
|
abi bu ne yaaaa...şu anahtahlığı taşıyan adamı görsem...
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
aracı bu anahtarlıkla çalıştırınca dahamı kuvvetli saglam oluyo :D
|
||
|
||
![]() |
||
|
Şaka değil gerçek :)
|
||
![]() |
||
|
anahtarlıgı arabanın anahtarlıgına takıp satarkende anahtarlıgı göz önunde tutup pazarlık etmek lazım :)) |
||
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
bunu alsan herhangi bir eski model tofaşla kafa kafaya takasa bile girersin :P
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
bu gene iyi nisantası louis mazasında daha pahalıları var ve kadınlar alıp kullanıyor gayette :))
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |