![]() |
|
kendi kendine gaz verme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2013 Saat 14:36 |
Arkadaşlar geçen kış bir kere soğuklarda kendi kendine gaz vermişti arabam . 2000 devire kadar gaz veriyordu 15 dk öyle kaldı sonra kapatıp açınca düzelmişti dün yine hortladı . Kalorifer peteği oringlerinden su sızdırıyordu onu hallettirdim eve geldim . Akşam yola tekrar çıkınca ara ara gaz vermeye başladı araç . Bir haftadırda bazen rolantiye seyir halindeyken düşmeyip stop ediyor .
Sizce sorun neredendir . Rolanti müşürü filan olabilirmi sorunum?
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soğuk motorda sıkıntı yok sıcakken yapıyor . Ya stop ediyor yada 2000 devire kadar yükseliyor rolanti .Birkaç kez tekrar çalıştırınca geçici olarak düzeliyor .
|
|
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer benzinde ve lpg de durum değişmiyorsa büyük ihtimal rolanti motoru.. orijinal 250-300 civarı yan sanayi 50-60 arası.. orijinal takmanızı öneririm..
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
detaylı boğaz kelebeği temizliği ile şuan problemi çözmüş gibiyiz tekrarlarsa hararet müşürü lambda ve rolanti valfini teker teker deneyecem .
|
|
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
temizlik ile verim alamazsin.. hiç olmadik bi gün hiç olmadik bi yerde arıza tekrarlayabilir...
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Ne yapmamız lazım o zaman ?
|
|
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
selammedikal3434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
Senin dedigin olayı bende yaptım arkadasım. Temizledim spreyledim bir gram pislik kalmadı ve sorunum çözüldü. Şimdilik bi skıntı yok ama ne olur ne olmaz diye bagajımda duruyor yagsız balata spreyim. Sorun cıkacagını sanmıyorum ama çıkarsada 2 dk spreyimi sıkar devam ederim:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |