![]() |
|
BOSCH 4 Tırnaklı Performans Buji Seti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
inandugcar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inandugcar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2013 Saat 13:14 |
Bosch 4 serisi , (4 tırnaklı) performans buji seti satılıktır arkadaşlar.GTI aracıma uymadığı için kullanamadım. Bujiler 1.4 ve 1.6 serisi 206'lara uygundur.Bilindiği üzere daha iyi bir ateşleme demek,daha iyi yanma,daha yüksek performans ve ekonomik yakıt tüketimi demektir.
Set olarak 25 tl. istiyorum,saygılarımla... Linkte bujiler hakkında ayrıntılı bilgi mevcut... Düzenleyen inandugcar - 06 Ocak 2013 Saat 21:42 |
|
![]() |
|
ike ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
resimleri olursa satman daha çabuk olacaktır.
|
|
![]() |
|
inandugcar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inandugcar
![]() ![]() ![]() ![]() |
Güncel...
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam piyasada nekadar bunlar sette 4 adetmi var
Düzenleyen gngburak - 13 Ocak 2013 Saat 20:10 |
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inandugcar
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şöyle söyleyeyim ; bu bujilerin aracıma olmayacağı söylenince 206 GTI veya 406 'larda kullanılan gene BOSCH marka tek tırnaklı standart tip bujilerin takımını 40 tl.'ye aldım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |