![]() |
|
MTV Ödeme Kampanyaları (Son Gün) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2013 Saat 14:25 |
GARANTİ BANKASI PİRELLİ KAMPANYASI
Mtv ödemesini internet şubesinden yapanlar lastiklerini pirelli ile yeniliyor http://www.garanti.com.tr/tr/kampanya/2012/aralik/mtv_pirelli.page? 1-31 Ocak 2013 tarihleri arasında MTV ödemesini İnternet Şubesi’nden yapan herkese Pirelli’den yapacakları Yaz/Kış Oto, SUV, Hafif Ticari araç lastik alışverişlerinde %20 indirim! Hemen İnternet Şubesi, Ödemeler menüsü Devlet/Vergi adımı ile hesabınızdan ya da kredi kartınızı kullanarak üstelik 3 taksit imkanıyla MTV ödemenizi yapabilirsiniz. Dilerseniz Pirelli’den %20 indirimle lastiklerinizi yenileyebilir, dilerseniz kış lastiklerinizi satın alabilirsiniz. AKBANK PIRANHA KAMPANYASI Kampanya 01 Ocak 2013 – 31 Ocak 2013 tarihleri arasında Akbank kredi kartları ya da vadesiz hesapları aracılığıyla gerçekleştirilen MTV ödemeleri için geçerlidir. Kampanyadan faydalanabilmek için; Tüm Akbank şubeleri ya da Akbank Direkt aracılığıyla ödeme yapan kişiler, kampanya kodu alanına plaka numaralarını boşluk bırakmadan (örnek: 34ABC45) girmelidir. www.gib.gov.tr aracılığıyla Akbank kredi kartlarından MTV ödemesini gerçekleştirenler ise, ödeme yaptıkları kredi kartının SON 6 hanesini birleşik olarak (örnek: 456788) kampanya kodu alanına girmelidir. MTV ödemesinin gerçekleştirildiği günü takip eden iş günü itibariyle kampanyadan faydalanmaya başlanabilecektir. Kampanya dahilinde Piranha kampanya sayfası üzerinden alışveriş yapabileceğiniz son tarih 28 Şubat 2013 23:59’dur. Bu tarihten itibaren kampanya kodları kullanılamayacaktır. https://piranha.com.tr/campaign.php YAPI KREDİ BOSH SERVİS KAMPANYASI Verginizi ister Yapı Kredi kredi kartınızla www.gib.gov.tr'den 3 taksitle, isterseniz de hesabınızı kullanarak Yapı Kredi İnternet Şubesi veya ATM'lerinden ödeyin, -Bosh Card Service'ten ücretsiz check-up, -Otostart.com'da 100 TL ve üzeri işlemlerde 50 TL indirim kazanın. 1 - 31 Ocak 2013 tarihleri arasında www.gib.gov.tr adresinden Worldcard ile yapılacak olan 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergi ödemelerine 3 taksit uygulanacaktır. Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları ve Albaraka, Anadolubank Worldcard'lar dahildir.TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya katılmak istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'ndan taleplerini ilettikleri takdirde 3 taksit uygulanmayacaktır. 3 taksit imkanı 31 Ocak 2013 tarihine kadar geçerlidir. MAXİMUM NAVKİNG VE MAGNETİ MARELLİ KAMPANYASI Maximum Kart kullanıcıları www.gib.gov.tr'den 3 Şubat 2013 tarihine kadar yapacakları Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 500 TL’ye kadar olan işlemlerde 4 taksit, 500 TL ve üzeri işlemlerde ise 6 eşit taksit imkânına sahip oluyor. Maximiles sahipleri için de geçerli olacak kampanya kapsamında İş Bankası kredi kartı müşterileri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde hem ödeme kolaylığına sahip olacak hem de zamandan kazanacak. İş Bankası Şirket Kredi Kartları ve Vadematik Ticari Kredi Kartı ile de kampanyadan faydalanılabilecek. Kampanya kapsamında motorlu taşıtlar vergisini İş Bankası kredi kartı ile ödeyen müşterilerimiz navking.com’da %50’ye varan indirim fırsatı ve Magneti Marelli servislerinde özel fırsatlardan yararlanabilecektir. navking Kampanyası detayları Navking.com’dan %50’ye varan indirim fırsatı 2 Ocak- 28 Şubat 2013 tarihleri arasında geçerlidir. % 50’ye varan indirim fırsatı için navking.com'da plaka ve kredi kartı numarasının ilk 6 hanesinin girilmesi gerekmektedir. İndirimden her plaka bir kere yararlanabilir. MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Magneti Marelli Kampanyası 3 Şubat 2013 tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesini İş Bankası'ndan yapan müşterilerimiz Magneti Marelli Checkstar Servisleri’nde ücretsiz 14 nokta kontrolü, Magneti Marelli markalı yedek parça ve işçilik hizmetinden %15 indirim, Ozon maker ile araç içi dezenfekte hizmetinden 20 TL’ye yararlanabilecek. http://www.maximum.com.tr/kampanyalar/mtv_kampanyasi.asp HSBC Advantage : 6 taksit + Speedy den kış lastiklerinde %15 indirim ve ücretsiz check up. http://www.hsbc.com.tr/tr/ TEB ZİEBART KAMPANYASI TEB Bonus Card’la Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne Tam 6 Taksit Fırsatı! 31.01.2013 tarihine kadar www.gib.gov.tr adersinden yapacağınız motorlu taşıtlar vergisi ödemelerinize tam 6 taksit fırsatı sizi bekliyor. Motorlu taşıtlar vergisini TEB Bonus Card ile ödeyen müşterilerimiz ayrıca Ziebart'tan 79 TL değerindeki Ozon Temizliği'ni ücretsiz olarak yaptırabiliyor. En çok satılan ürün olan araç camları film kaplamasında %20 indirim kazanıyor. Kampanya Detayları: Ticari kartlar kampanyaya dahildir. Ziebart kampanyasından faydalanmak isteyen müşterilerimiz dekontlarını ibraz ederek hizmet alabilirler. FİNANSBANK 6 TAKSİT KAMPANYASI Motorlu Taşıt Vergisi ödemelerinize 6 taksit! Kampanya Detayları 1-31 Ocak 2013 tarihleri arasında Finansbank kredi kartları ile www.gib.gov.tr, www.finansbank.com.tr ve Finansbank şubeleri üzerinden yapılacak Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinin 50.000 TL’ye kadar olan kısmına 6 taksit fırsatı sunulacaktır. Bu dönemde yapılacak ödemeler için tek çekim opsiyonu olmayacaktır. BANKASYA BENİ YIKA KAMPANYASI MTV Ödemesi AsyaCard ile 4 Taksit! Motorlu Taşıtlar Vergisini 01-31 Ocak 2013 tarihleri arasında gib.gov.tr adresinden AsyaCard ile 4 taksitte ödeyin, 1 Ocak - 31 Mart 2013 tarihleri arasında Beniyika.com.tr’ den araç boya koruma sistemlerinde %50 indirim hakkı kazanın! http://www.asyacard.com.tr/avantajlari/kampanya_mtv_4taksit.jsp DENİZ BANK 6 TAKSİT, 2O TL İADE (İŞLETME KART) 1 Ocak - 31 Ocak tarihleri arasında MTV ödemenizi www.gib.gov.tr adresinden İşletme Kart ile yapın, peşin fiyatına 6 taksitte ödeyin; üstelik ödemenizin 20 TL'si kartınıza iade edilsin! http://www.denizbankticarikartlar.com/web/47-531-1-1/denizbank/uye_isyerleri___marka_ortakliklari/isletme_kart_-_kampanyalar/isletme_karttan_mtv_odemelerinde_6_taksit_20_tl_iade Düzenleyen Serco05 - 31 Ocak 2013 Saat 10:13 |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel kampanyalar
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Eline sağlık çok güzel çalışma çok saol...
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
guzel calısma elınıze saglık
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için teşekkürler.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Denizbank eklendi
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
bilgi için teşekkürler..
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
güzel bilgiler teşekkürler
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
Ödemeyenler için hatırlatma...
|
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
Garanti Bankasının bir de SONAX kamp var. Mtv ödeyen bir grup müşteriye sonaxtan indirim kazandınız diye sms gönderiliyor. daha sonra sonax ile görüşülüp randevu alınıyor. boya koruma vs vs işlemler .... (tam hatırlamıyorum) yerine 199 Tl ye yapılıyor. bir de taksit imkanı sunuluyor.
seviyorum kendi bankamı... ama mtv ödeyemedim limitim yok :) ayrıca bonus kart sahipleri 6 taksit, (flexi olanlar smsle katılıyor) uyg. var.
|
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
arkadaslar bu akbankın pirhana kampanyası dahlinde no trafic navigasyonu almayı düşünüyodum 239 dan 139 a düşüyomuş sanırım. neti bi araştırdım a101 de aynı navigasyon 149 lira. bankaya mail atıcaktım nasıl kampanya bu diye de sonradan uğraşmadım.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
MadLyMadD ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MadLyMadD
Gelir idaresi başkanlığı web sitesinden bilgileri girdiğimde böyle bir şey çıkıyor. Buradan bakılmıyor mu?
![]() Düzenleyen MadLyMadD - 25 Ocak 2013 Saat 21:42 |
|
Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
Evet doğru yerden girmeye çalışıyorsunuz, girdiğiniz bilgilerde hata var, tescil tarihini yanlış giriyorsunuz muhtemelen. noter satış tarihini veya ruhsatı aldığınız tarihi girin ben ikisiylede giriş yapabliyorum.
|
|
![]() |
|
MadLyMadD ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MadLyMadD
Araç tesciline ilişkin geçici belge üzerinde ilk tescil tarihi ve ve tescil tarihi var. Tescil tarihini yazıyorum. Aynı hatayı veriyor.
|
|
Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
Noter satış tarihini biliyormusunuz onunla deneyin ben onunlada giriş yapabiliyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MadLyMadD
Pazartesi ilk iş vergi dairesine gitmek.
|
|
Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bende de noter satış tarihi işe yarıyor ki zaten aynıymış hocam. Mutlaka gidin kaçırmayın vakit olarak 31 Ocak son hocam.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Yarın son gün arkadaşlar, unutmayın :)
|
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
ya ben gib den axes ile ödedim kampanyadan nasıl yararlanacığm piranha sitesinde kredi kartınızn son 6 hanesini yazın diyor aama geçersiz hata uyarısı veriyorrr :(
![]() |
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ya ben bu kampanyayı yanlış anladım ya da cidden tam bir fiyasko oldu benim için; Ziebartta yapılacak (kdv dahil) 400tl ve üzeri alıveriş-hizmet karşılığında 100tl indirim olucak bunun yanı sıra araca ozonla dezenfektasyon işlemi ücretsiz uygulanacak. hadi 400ü gözümden çıkarsam ya da o pozisyonda olsam 79tllik ozon temizliği içinde nasıl olmayacak olmasada da o halde gözüme mi batacak o fiyat nasıl bir iş anlamadım ben. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |