![]() |
|
Bedava Ferrari Hediye Etseler binemiyoruz :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 23:19 |
000 Model F1 Sarı 360 Modena Zeytinoğlu Çıkışlı 46.000 Km Zeymot bakımlı olup,bin km önce a dan z ye tüm bakımları ve revize işlemleri orjinal bir şekilde zeymot ta yaklaşık 25 bin euro civarı harcanılarak yapılmıştır.. 0 masraf olup sıfır emsalinde iç,dış,mekanik çok çok iyi durumdadır.Yorulmamış hırpalanmamış geçmişi temiz bir araçtır http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ferrari-sahibinden-360-modena-108445407/detay |
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yeni yıldada binemiycez ikramiye bize çıkmadı başka bahara kaldı :)
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
ikramiye kurtarmaz abicim baksana adam 50 bin Tl ye 40 bin Bakımını yaptırmış :D
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
kafayı yemıs bunlar :P |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Bizde Yesekte Ferrarimiz olsa be kardeşim
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
birde onun vergisi var
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
ahhh ahhh geçen gün ankaraya gitmiştim galerici bir arkaşımın dükkanında varmış içine bindim böyle birşey yok dedim o derece güzel bir aletti :)
|
|
|
|
![]() |
|
Tıbikiiiii :)
|
|
![]() |
|
Girmedim ki zaten. 2012 deyim ben siz gittikten sonra çok şey değişti,Kıyametin işi varmış ondan geç kalmış kıyamet koptu falan,ışık hüzmeleri geldi yeni yeni güçler kazandık. şuan geleceğe not düşünüyorum siz okuyosunuz :) eee gelecek nasıl nasıl gidiyo 2013 ?
|
|
![]() |
|
2013te daha bir değişiklik yok ama huzurumuz var :)
|
|
|
|
![]() |
|
herkes iyi be abi burda istanbul trafik sorunu kalmadı gerçekten =) yok abi siz bana not düşemiyosunuz siz benim notuma düşüyosunuz ben zaman geçtikçe okuyorum o notu. ama
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |